M6 3 mm Drôtu Swage Takeláž Skrutku Turnbuckle Nerezovej Ocele 316 Kábel Zábradlie Kovanie Bottlescrew Námornej Hardware

€3.91


Ahoj všetci, 2020 je d iffi kult y ucho na svete pre každého. Ďakujem vám za vaše vzájomné porozumenie a vzájomná podpora, s AMI počas tohto roka . 2021 sa blíži. S každého pochopenie COVID-19 a vzniku odpoveď stratégie, veríme, že nový rok prinesie novú nádej. Šťastný Nový Rok všetkým vopred! Február 2021 je Čínsky Nový Rok. Budeme mať jeden-mesačnej prestávke, počas ktorej zásielok sa zastaví. Ak potrebujete našich produktov, prosím, objednať a zaplatiť pred 25.januára aby sme mohli dodania pred prestávkou. Stretnime sa opäť v Marci. Budeme poskytnúť vám lepšie výrobky a služby. AMI takeláž železiarstva 2020.12.05

Tu všetky položky sú vyrobené z triedy 316 nerezovej ocele pre maximálnu odolnosť proti korózii. To je ideálne pre morské a architektonické oceľové laná swage montáž aplikácie.

Použitie:

1. dajte kábel alebo drôt do hlbokej diery z swage stud, lemovaných swage stud na kábel pomocou hydraulického swage nástroje

2 . napätie kábla skrutkovacie turnbuckle trubice. VŠETKY veľkosti a súvisiace položky pozrite si nižšie:

Položka Č. TU05-0306-01

M6 3 mm drôtu

Prosím, láskavo pozrite rozmery.

Viac množstve, Mor e zľavu.

Ak nenájdete, čo ste chceli, prosím, kontaktujte nás.

Vďaka.

AMI dodávka vysoko kvalitnej nerezovej ocele hardvéru pre rôzne využitie, vrátane morských, yacht sklon, architektonické a konštrukčné aplikácie. Všetky výrobky, ktoré priamo pochádzajú z našich tovární. Ak tam nie sú komponenty, ktoré chcete, prosím voľne napíšte nám a pošlite mi fotku a rozmery, budeme zdroj ich pre vás. Naším cieľom je dodávať viac, vyššiu kvalitu a viac lacnejšie položky, a viac pohodlia pre vás. Akceptujeme aj OEM produkty, ak je ich množstvo je atraktívne .

Rozsahy patria Putá, závesných hákov, Napínadlá, Swage svoriek, Skrutky, Matice, Kotúče, Ostatné drôtené lano komponentov (Pad oko, drôt, lano, svorky, sponky, atď)

V kombinácii poštovné môžu byť dodané. Budeme obrázok nákladnej nákladov podľa skutočnej hmotnosti, ak chcete uložiť svoje peniaze.

Dátum dodania bude riadená do 7 pracovných dní. Ak množstvo je príliš veľký, bude to trvať asi 30 dní. Ak vaša množstvo je dostatočne veľký a chcete ich loď po mori alebo letecky, chceli by sme usporiadať to. Musíte mať však dovozné licencie.

Balenie použiť vnútorné čistenie plastového vrecka, a potom kartón mimo. Malé množstvo sa bude zabalené do čalúnená obálky. (všetky balenia sú podobné obrázok ukázal).

Záruka : ponúkame plnú záruku na naše výrobky (sedem dní, ak nie je uvedené inak) proti výrobca chyby. Ak tovar príde s vinou, ihneď nás prosím kontaktujte pred odoslaním položku späť. Kupujúci sú zodpovední za všetky P&H poplatky (poštovné a manipulačný poplatok) na vrátenie tovaru. Vrátenie výmenu alebo opravu, budú vydané po položka bola hodnotená. Vrátenie peňazí sa vzťahuje len na náklady na danú položku (s výnimkou všetkých P&H poplatky).Záruka sa nevzťahuje, ak sú výrobky zneužité, nesprávna manipulácia alebo žiadnym spôsobom upravované. Neponúkame náhrady pre zákazníkov, ktorí zmeniť svoje rozhodnutie po zakúpenie položky.

Štítky: loď zaklínit, turbíny bmw 316, oka drôt, z nehrdzavejúcej ocele 316, čeľuste turnbuckle, skrutky z nerezovej ocele, turnbuckle 316 m12, pizza rack, háčik swing, z nehrdzavejúcej ocele turnbuckle, m6 skrutky z nehrdzavejúcej.


( 0 Hodnotenie )

Počet