Sedacie Vyhovovali Bavlna Pastoračnej Štýl Tlače Posteľná Bielizeň Set Prikrývka Kryt Vankúš High-Grade Bytového Zariadenia

€41.73


Sedacie Vyhovovali Bavlna Pastoračnej Štýl Tlače posteľná bielizeň Set Prikrývka Kryt Vankúš High-Grade bytového zariadenia posteľná bielizeň Nastaviť Názov Výrobku: sedacia Vytlačené posteľná bielizeň Nastaviť Posteľ Fabric: Bavlna Veľkosť: 230*250 cm Vzor: Rastliny,Kvety Štýl A Technológia: Satén,Viazanie,Umývanie Popis: obliečka na Vankúš:50*70 cm 2 ks Posteľ Pokrytie: 230*250 cm 1pc Materiál: 100% bavlna Klady a zápory prešívanie [Výrobku Vlastnosti ] Prešívaný Umývanie Je - Je Funkcia Umývania Textilné Výrobky, S Elegantným,Upscale, Móda,Klasická A Iné Vlastnosti,Výtvarné Spracovanie,Štyri Sezóny Je K Dispozícii,Ale Aj Multi-Purpose Je,Bez Priamo Deka Deku, Priame Stroj Umývateľný.V Lete Môže Byť Použitý Ako Je Klimatizácia,Zima Môže Byť Rovnako Hrubé Plechy,Posteľ Zahŕňa, Ako To Je Pekné A Teplé Móda;Prešívanie Bavlna Základnej Jednotky Môže Byť Nainštalovaný,Periny Core. [ Funkcie ] 1. Výrobok Bol Umyť Vodou,Vysokej Teplote, Proces Sušenia,Jedinečný Štýl,Verziu Produktu, Tvar Lepšie,Viac Pohodlné,Odolné,Nie Je Možné Loptu,Nie Zmenšiť Opäť Umývanie Ale Nezmizne; 2. Po Tejto Liečbe,Je Samotný Produkt Bude Rôznej Zmysel Pre Starý, Vráskavý Zmysel, Aby Výrobky, Viac Funkcií, Ako Všestranný Módne Výrobky Okrem Toho, Že Je Tak Blízko,Ale Môže Byť Tiež Použitý Ako Tlak,Dekoratívne Prikrývka,Matrace, Podložky, Atď,Zdobené Spálne Príjemnú Atmosféru 3. V Rovnakom Čase,Ale Tiež Široko Používané V Spálni Poschodie,Obývacia Izba Gauč A Iných Príležitostiach,Výrazne Rozširuje Výrobku na Zamýšľané Použitie.Odráža Aj Elegantné Užívateľské Kvality Života; 4. Prešívanie Remeselných Techník Je Veľmi Komplexný A Detailný,Tak To Sa Používa, Aby Mnohé Svetové Top Značky posteľná bielizeň,Nábytok,Atď.Je Veľmi Populárny Po Celom Svete.

Štítky: bavlnené obliečky kryt, pin cesta, výšivky vankúš, posteľ kryt nastaviť, obsiahnuté posteľná bielizeň nastaviť, komplet lit, almohadones fundas, štýl luxusná posteľná bielizeň, jahoda posteľná bielizeň sady, posteľná bielizeň bavlna.


( 1 Hodnotenie )

Počet