100ks+ Rainbow Zmyslové Hračky Počítanie Nesie Zodpovedajúce Triedenie Poháre, Baby, Deti, Hry Učenia Predškolského Vzdelávania Montessori Hračky

€7.90


100ks+ Rainbow Zmyslové Hračky Počítanie Nesie Zodpovedajúce Triedenie Poháre, Baby, Deti, Hry Učenia Predškolského Vzdelávania Montessori Hračky

★DIEŤA ČINNOSTI CENTRA DIEŤA NA SKLADANIE HRAČIEK:

Triedenie nesie so poháre ponúka poradenstvo v počiatočných štádiách vizuálne vnímanie. Tieto montessori hračky pre 1 rok staré umožňuje deťom, aby sa zamerať svoju pozornosť na pohyb a umiestnenie objektov, ako sa dozvedel, rovnováhy, koordinácie a gravitácie. Tieto čalúnené batoľa hračky, aby perfektný darček.

★BATOĽA VZDELÁVACIE HRAČKY PRE 2 ROKOV:

Tieto batoľa manipulatives sú skoro učebné zdroje, batoľa, triedenie hračky a vzdelávacie hračky pre batoľatá, ktoré sú určené na stimuláciu vzdelávania. Tieto Montessori hračky pre 2 roky starý a stohovanie hračky pre 1 rok starý, sú ideálne triedenie nesie na učenie farieb. Triedenie hračka je pamäťová hra, medveď farba triedič a môžu byť zmyslové hračky pre batoľatá príliš.

★HRY PRE DETI V PREDŠKOLSKOM VEKU POČÍTANIE, TRIEDENIE & KIDS ZODPOVEDAJÚCE HRA ČINNOSTI:

Tieto farebné triedenie hračiek deťom pomôcť všimnite si, ako veci sú podobné a odlišné. Jumbo rainbow počítanie nesie so zodpovedajúcou triedenie poháre poučiť a podporu vzdelávania. Zodpovedajúce a triedenie s medveďom farba triedič tuhne detí, pochopenie farby a začnú master kognitívne a motorické zručnosti s týmito farby zodpovedajúce hry pre batoľatá.

★MŠ MATEMATIKA MANIPULATIVES:

Jumbo triedenie a počítanie nesie pomôcť propagovať začiatok etapy matematiky rozvoj prostredníctvom praktické skúsenosti, tiež známy ako HRAŤ. Počítanie je súčasťou tohto procesu, v ktorom môžu deti používať medveď manipulatives a počítať ich v tejto poháre hru. Pomocou týchto matematika počítadlá pre začiatku matematika rozvoj pre úspešnú budúcnosť. Od základných matematika, napríklad sčítanie a odčítanie na pokročilé matematické zručnosti ako desať snímok, grafov, zlomky a base desať.

★ZRUČNOSŤ v prstoch sú malé pohyby, ako sú vyzdvihnutí malé objekty a pochopiť ju v ruke a potom uvoľnenie. Tieto Jumbo rainbow hračka matematika nesie pomôcť deťom rozvíjať ich kognitívnych svaly, budovanie vzťahu medzi mysľou a ruky. Nechajte svoje dieťa objavovať svet okolo nich s týmito Montessori materiálmi a ergoterapie hračky. Počítanie medvede sú tiež autizmus hračiek, hračiek, Montessori hračky pre batoľatá a batoľa hry deti hračky.

Štítky: montessori hračka, dieťa montessori, montessori bludisko box, dieťa montessori, senzorické hračka, vývojové náučné hračky, senzorické led, dieťa náučné hračky, veľké montessori vzdelávacích drevené hračky, jedlé zmyslové hrať.


( 0 Hodnotenie )

Počet