Mobile Dospelých Elektrickú Trojkolku Cargo Bicykel Bicykel Fast Food Košíka Predajné Auto na Ulici

€3 179.38


Naše jednotky sú veľmi užívateľsky príjemný, zabezpečí, že sa proces začína mobile business je jednoduché, zábavné a rentabilné pre všetkých podnikateľ.

Naši priatelia majú už začali podnikania, zdieľajú fotografie k nám.

Fotografie našich reálnych kávy bicykli

Káva Bicykli sa zaväzuje k budovaniu vás najviac profesionálne a jedinečné espresso platformy, na mieru okolo vašich konkrétnych potrieb a zavádzanie stratégií.

Predných kolies: Zadných kolies: Predné Brzdy: Zadná Brzda: G. W./N.W. : 20*2.125" 24* 2.25-19 Kotúčové brzdy(PROMAX) V brzdové 350kgs/300kgs Motor: Prevodovka: Batéria: Box L*W*H Trike L*W*H 250/500w zadných kolies motorových 6gear rýchlosti (SHIMANO) 36V/10ah Lítiové Batérie, 1500mm*1000mm*670mm 2800mm * 1000mm * 2100mm Výhody

Podrobné Snímky

Balenie

Balenie podrobnosti pre naše cargo bicykle

Vzorky balenie: oceľový rám + drevený panel

FCL kontajner bude priamo načítať kontajnerov

Vezmite prosím na vedomie: tvar elektrické a č-elektrické typ je všetko rovnaké,len jeden je mať elektrické,

nie je potrebné si so systémom vaše vlastné,jeden je žiadny elektrický,potrebné na koni, ktorú ste samostatne!

vezmite prosím na vedomie 1

Ak chcete, aby sme vám pomôžu usporiadať zásielky a dodanie vášho najbližšieho prístavu, prosím, zvoľte prepravy po mori (prístavu do prístavu);

Ak chcete, aby sme vám pomôžu usporiadať zásielky a dodanie vášho najbližšieho letiska, zvoľte si, prosím, prepravy lietadlom (letisko na letisko ) ;

Ak chcete, aby sme vám pomôžu usporiadať prepravy a doručenie na vašu adresu domov, vyberte si prosím zásielky international express, ako TNT, DHL, FEDEX (dverí k dverám ) ; 2 Ak sa rozhodnete doprava zdarma po mori, naša ponuka je založená na CNF obchodných podmienok! To znamená, že po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť tovar. 3 Kupujúcich by mal skontrolovať balík / tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru.

Ak existuje akékoľvek škody, obráťte sa na miestne TNT / DHL / Fedex požiadať sťažností a reklamácií ALEBO kontaktujte sa s nami do 24 hodín.

Štítky: riadidlá ulici skúšanie, nákladu elektrická trojkolka, birota cargo bicykli, changli autá na elektrický pohon vozidiel, rukoväť rýchle občerstvenie, veľké dospelé trojkolka, automat občerstvenie keto, detské elektrické li auto, auto potravín držiteľ, elektrický skúter trojkolka.


( 0 Hodnotenie )

Počet