Led svetlo bar smd5630 5730 vodeodolné ip65 DC 12v 300led 5m biela teplá biela červená zelená modrá 6500K super jasné led doprava zadarmo

€5.95


Description: Názov Výrobku:5630 LED Pásy Svetelný Tok:40-55LM Farba Tempreture: 3000-3500K(Teplá Biela) 6000-6500K(Biela) 8000-9000K(CWhite) Farbu Svetla: 6 Farieb Biela/studená biela/teplá biela LED Chip výrobca: Epistar Veľkosť: 500 cm(5M) x 1 cm x 0,1 cm Vlastnosti Produktu: 1. Vynikajúci právo 5630 SMD LED, vysoká intenzita a spoľahlivosť. 2. Dlhú životnosť 50.000 hodín 3. Kontinuálne dĺžka, plná 5 metrov. 4. Pružný pás s nástrojmi pre zakrivenie ohýba okolo 5.Úplne hladké a rovnomerné svetlo šíri, riešenie nerovnomerné svetelný problém 6.Ultra-jasné, ale beží pri nízkej teplote 7.Nízka spotreba Aplikácie: 1.Ideálne pre dekoráciu stavebných opisuje, krajiny osvetlenie, zábavné témy, 2.Sviatok svetla, sochárstvo, dekoratívne obrázok, aktívne tabule, displeje, výkladoch, 3.A výklady, bar, nočný klub, ulice, chodníky, paluba, park, veranda, schodisko, zábradlie, strop, alebo vodič Balenie zahŕňa: 1pc 5630 300led nepremokavé alebo Non nepremokavé pás 5m (Podľa vašej vybrať) (neobsahuje zdroj napájania) spätná Väzba: Poznámka: neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti. Som tu a je pripravený vám pomôžu s akékoľvek otázky alebo obavy, ktoré by ste mohli mať pred alebo po nákupe. Návrat: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás uskutočniť výmenu alebo vrátenie a 14 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash. 2. Ak položka je chybný, do 90 dní, pošleme vám nahradenie alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. A kupujúci trvá na vrátení poplatku, budeme zodpovední za preposielanie poplatok. 3. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok za a späť nákladnej dopravy. 4. Prosím neposielajte žiadne položky späť predtým, ako sa obrátite na nás! Pomôžeme vám s priznania zabezpečiť hassel zadarmo transakcie. 5. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v "nových" alebo "ako nové" stave a originálne výroba obalov a priložené materiály, a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 6. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, posielať čiastočnú úhradu ste vykonali a vziať prepravné náklady sme vás poslal. po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Mojím cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami. Keď nakupujete s nami, vaša spokojnosť je náš #1 priorita. Ponuka S Dôverou!

Štítky: 12v led pásy, 3014 pásy, infra led, pevný led pásy, led smd5730, batérie led spínač, 5730 smd, led chobotnica, led smd 5730 modrá, prach konektor prepínač.


( 1 Hodnotenie )

Počet