Plynu CO2 Fľaša Regulátor Prietokomer Oxidu Uhličitého CO2, Argón Regulátory Zváranie Zváranie Meradlo Tlaku Redukcia Ventily

€12.15


Funkcie:

1. Scratch-dôkaz film: je ochranný film na povrchu, stupnica je jasné a viditeľné, nikdy nevyblednú.

2. Kompaktná konštrukcia: kompaktný, perfektný a dobré tesnenie.

3. Ukončenie Inšpekcie: Každý decompressor je prísne ex-factory kontrolované, aby sa zabezpečilo, že každý výrobok je bezpečný a spoľahlivý kvalifikovaný produkt.

4. Veľká rukoväť prepínač: protišmykových dizajn, viac práce-ukladanie

5. Zliatiny zinku Výroba: Ventil telo je vyrobené zo zliatiny zinku, príjem rúra s spekaných mosadz filter, kyslík spp, výtokovej tryske, zliatiny zinku liatie, hrubšie a trvanlivé.

6.Používanie produktu: poistný ventil, je nevyhnutnou súčasťou pneumatické ovládanie ventilu. Jeho hlavnou funkciou je znížiť tlak pôvodu a stabilizovať ho na určité hodnoty tak, aby regulačný ventil získať stabilné pneumatické pre ovládanie regulácie.

Špecifikácie:

Produkt Materiál: Zliatiny Zinku Ventil Telo+ Vnútorné Medené Tvarovky

Balenie veľkosť: 145*140*160mm/5.71*5.51*6.3"

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Redukčný Ventil Tlaku

Štítky: benzín plynové fľaše, dc invertor mma zváracie zariadenie, prietokomer univerzálny, regulátor tlaku kyslíka, kyslík regulátor, argón zvaru, argón, regulátor plynu plyn, akvárium co2, regulátor plynu co2.


( 1 Hodnotenie )

Počet