Zakorenenie Rastlín Zariadenia Vysoký Tlak Šírenia Prenosu Loptu Vysokého Tlaku, Box Rast Zariadenia Zakorenenie Rastlín Box Dropship

€2.33


Popis: ①.Chcete klon vaše rastliny, ale sa bojí rušiť existujúce rastliny? Nebojte sa-vzduch struky rastlín rozmnožovanie sú bezpečné na materskej rastliny a nespôsobí poškodenie kedykoľvek. ② .Vnútorné a vonkajšie rastliny, ako sú ruže, horolezcov, stromy, ovocné kríky, ovocné stromy, a ťažko koreň rastliny ako Magnólie a Camellias. ③ .Šírenie metódy. To vám umožní vidieť, šírenie výsledkov do 6-8 týždňov po inštalácii. ④ .Môžete použiť plastové väzby držať škrupiny bezpečne. ⑤ .Pripevnenie a klon vaše existujúce zariadenia s ľahkosťou a bez starostí, vďaka rozmnožovanie rastlín vzduchu-vrstvenie pod! Funkcia: *1.RASTLINA PRESADZOVATEĽKA – Použiť starý vzduchu stratifikácia metóda, ktorá je, rastú korene priamo na pobočkách, kopírovať existujúce rastliny, a produkovať nové. Funguje to pre oboch. *2.ŽIADNE POŠKODENIE – Poskytuje žiadne škody do materskej rastliny vôbec, ako sa používa iba malé pobočky na rastlinu, ktorú chcete klon, čím sa vytvorí malý k žiadne narušenie a nebude rušiť závod to prirodzené. *3.SILNÉ a RÝCHLE VÝSLEDKY – To je zvlášť vytvorený s rezacím svete dizajnu, ktorá pomáha vaše odrezkov dosiahnuť silnejšie korene reprodukovať viac zrelé rastliny rýchlejšie ako normálne. *4.BEZPEČNÝ ZÁMOK – Navrhnutý s zátky a rohu zámky, ktoré nadväzujú na seba navzájom a bezpečné na pobočke držať presadzovateľka v mieste, a to aj bez stonky pod. *5.OPAKOVANE použiteľné – šírenie škrupiny sú robustné a odolné, dostatočne byť znovu použité znovu a znovu, takže môžete klon viac rastlín podľa svojich predstáv. Špecifikácia: Materiál: PP Plastu Dostupné Veľkosti: S - 5 cm M - 8 cm L - 12 cm Zoznam Produktov: 1pc/2ks/3ks/6pcs Rastlín Rooter Poľa Poznámka: 1. Všetky obrázky boli odborne kalibruje, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v obrázky a objekty, ktoré vidíte. Prosím pochopiť. 2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: koreňom rásť, box root, vzduch vrstvenie rastlín presadzovateľka pod, rose podporu, štepu, črepníkové rastliny rastúce, vlasy zakorenenie, zakorenenie hormón rastlín, rastlina podporu mreže, 4 tier rastlín stojan.


( 0 Hodnotenie )

Počet