Baby Deti Kabát PU Bunda Nepremokavá Outwear Pršiplášť Chlapci A Dievčatá na Jar Autum Fleece Bunda s Kapucňou Deti Vetru Kabát

€18.17


Poznámka

1. Vzhľadom na svetlo, pozadia a displeja, môže byť mierne rozdiely medzi skutočným objektom a obrázkom. 2. Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba 1-3 cm medzi skutočná veľkosť a veľkosť grafu údajov. 3. Veľkosť naše oblečenie je navrhnuté podľa výšky dieťaťa. Pokiaľ ide o otázku výber veľkosti, je odporúčané, aby ste si zodpovedajúci veľkosti podľa výšky dieťaťa.

Obchod, Služby: *1 až 5 deň rýchlosť doručenia. *12 hodín zákaznícky servis odpoveď. *Komplexné popredajné služby. O Objednanie: *Ak máte akékoľvek otázky o našich produktoch (napr. veľkosť), môžete konzultovať služieb zákazníkom. *Ak ste fanúšikom našej predajni, môžete sa obrátiť na nás zdarma kupón. *Ak tovar, ktorý ste si vybrali, sa dospelo vo vašej krajine zdarma, môžete nás kontaktovať na zníženie poštovné za vás. *Ak potrebujete veľké množstvo kúpiť, môžete sa na nás obrátiť, aby vám členstvo zľavu. Objednávky Problémy: *Ak dostanete balík a nájsť nášho tovaru veľmi dobrý, my by sme veľmi radi ak by ste nám priaznivé komentár. *Ak nechcete dostávať balík do uvedenej doby, ihneď nás kontaktujte, a my vám vysporiadať sa s vašou objednávkou čo najskôr. *Ak dostanete balík a nájsť nejaký problém s tovarom, môžete nás kontaktovať v čase vysporiadať sa s ním, kým váš problém je vyriešený.

Štítky: čierna bunda s kapucňou, deti bunda, dieťa pršiplášť, cape dievča, kabát dievča, dievča bunda, coats deti nepremokavé, dieťa pršiplášť, deti pršiplášť, autum kabát ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet