Mini 4G USB Auto Prenosné Bezdrôtové WiFi Hotspot Demodulátor Praktické Sieťová Karta Pohodlné Vysielač

€16.47


Funkcie:

1. Tento produkt je navrhnutý tak, aby užívateľom 4G vysokorýchlostný prístup na Internet a podporuje hlavné 4G frekvencie pásma väčšiny krajín a operátorov na svete.

2. Výrobok sa len potrebuje vložte SIM karty prevádzkovateľa vyhľadať a pripojiť sa automaticky realizovať vysokorýchlostný 4G internet. Poskytuje tiež WIFI hotspot, prostredníctvom ktorého môžu používatelia prístup k mobilné telefóny a počítače prístup na Internet.

3. Výrobok je určená hlavne pre vozidla užívateľov, obchodných cestujúcich a vonkajšie cestujúcich. To môže podporovať až 10 používateľov súčasne, s nízkou spotrebou energie a dlhú výdrž batérie.

Popis:

Tento produkt je bezdrôtový modem sieťová karta, štýlový tvar, kompaktný a prenosný, takže si môžete vychutnať vysokorýchlostný prístup na Internet kedykoľvek a kdekoľvek.

Špecifikácie:

Čip: Qualcomm 9600

4G frekvenčné pásmo: B1/B3/B5

Rýchlosť prenosu dát: 100Mbps

Wi-Fi prenos štandard: 802.11 b

Farba: Biela

Rozhranie: USB

Package Zahrnuté:

1* USB sieťová karta

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: 4g hotspot, 4g modem, 4g, signstek fm vysielač, 4g router, ax200, sieť nástroj, 4g lte, modem, prijímame paypal.


( 3 Hodnotenie )

Počet