Vodné Vlny Zväzky S Uzáverom Brazílsky Remy Ľudské Vlasy Uzavretie 3Bundles Ľudské Vlasy Zväzky S Čelnej 13*4 ALIPOP

€90.28


verzia=8.1.1; dátum=20190819

details_start

Skutočné Vlasy Obrázky Podiel Zákazníkov

chanpin_begin

details_end

product_Photo_start

product_Photo_end

recommand_start

chanpin_begin

Tipy:Alipop vlasy je pravda, dĺžka ,pls strech vlasy na meranie .Všetky potrebné pls kontaktujte nás čo najskôr,ďakujem!

Oznámenie: Ak Chcete Plný Vzhľad,4 Zväzky Sú Potrebné. 3 Zväzky Pre Malé Veľkosti Hlavy Alebo Kombinovať Top Uzáverom Je Dobrá Voľba.

1:Pls pozrite balíček starostlivo keď u dostane balíček. Ak nie je poškodenie, môžete sa prihlásiť na balíček a potvrdiť objednávku.

2:Ak nie sú žiadne rozbité alebo zlý výrobok, pls fotografie a obráťte sa na nás hadov.

Ako jeden z najlepších ľudských vlasov spoločností, sme odhodlaní poskytovať našim zákazníkom s najlepšie 100% ľudské vlasy rozšírenia na trhu. Či ste novým našich webových stránkach alebo nový zákazník vo všeobecnosti, naším cieľom je, aby sa vaša prvá voľba vo vysokej kvalite 100% Remy vlasy rozšírenia. Alipop vlasy si vybudovala povesť na predaj najvyššiu kvalitu, nádherný,mäkký Remy vlasy rozšírenia, sprevádzané rýchly, príjemný a spoľahlivý zákaznícky servis. Skúsenosti naše odhodlanie dnes; začať nakupovať pre svoj dokonalý vzhľad na Alipop vlasy spoločnosti.

Return_Refund_End

Return_Refund_Begin

customer_shart_end

service_start

service_end

choose_us_start

Q1: Ako vlasy sa meria?

A1:rovné textúry sú merané pravda, do dĺžky.

Na kučeravé,telo vlna,voľné vlny a hlboké vlny sú merané pri vlasy vytiahol rovno.

2. otázka: Môže vlasy byť narovnané alebo zatočený?

A2:Áno,je to 100% ľudské vlasy,tak s ňou nakladať ako s vlastnou.Môžete stočiť a narovnať vlasy ako žiaduce, ale udržať teplotu.Vlasy sa môžu stratiť niektoré curl vzor s konštantnou fénom na vlasy.

Q3: Môže moje nové vlasy byť farebné/farbené?

A3:Áno,môžete farbu naše vlasy.Naše har je 100% remy vlasy najvyššej kvality a nikdy chemicky ošetrené a môže sa teda zvládnuť sfarbenie proces veľmi dobre.Avšak,to už nebude panny raz u farbu alebo procesu na vlasy.Odporúčame vám poradiť sa s profesionálnym ak u želáte farbu vašich nových vlasov.

Q4: môžem co-umývanie vlasov?

A4:Co-umývanie tiež známy ako kondicionér na umývanie,je spôsob, ako sa čistí vlasy bez použitia šampónu.Co-umývanie je často považované za veľmi dobré pre kučeravé vlasy.Co-umývanie pozostáva z očistenie vlasov s hydratačný kondicionér.

Štítky: bcr, celia, satisfye, modré telo vlna, ľudské vlasy bundlls, 1b 30 vlasov, indický voľné zväzky vlnité, vlnitý wave zväzky, 36k, 14 palce kučeravé vlasy.


( 0 Hodnotenie )

Počet