Míľnik tepelná Tlačiareň prijatia zákona Dotykový Displej Bluetooth, WIFI, GPRS POS Stroj USB SM Android prenosných bezdrôtových M1

€166.48


M1S bez základne, bez NFC

M1 so stojanom, s NFC

Všeobecné-POS Terminál Systém

MHT-M1 Smart POS stroj, android 6.0 operačný systém, 5inch displej dotykový, super dlhý pohotovostný kapacita batérie je 7800 mah, termálny papier tlač, 5 miliónov pixelov fotoaparát, China telecom 2 g / 3 g/ wifi, bluetooth 3.0/4.0 komunikácie. Teraz, toto jemné spracovanie a top kvalita stroj je najlepšia voľba na trhu.

Funkcie

1. Android 6.0 operačný systém: prijať otvorený systém android, môžete si nechať používateľa jednoduchý a efektívny rozvoj hornej aplikácie,

2. použiteľné rozpätie : použiť reťazec supermarketov, reštaurácií, pohodlie obchody, oblečením, priestorov, pekáreň, pokladník, zaplatiť, vstupuje do predáva uloží business management funkcie.

Popis výrobku 5 palcový Dotykový Displej Bezdrôtový Tepelná Tlačiareň

Rozsah použitia POS Android Tepelná Tlačiareň

MHT-V1s Dotykový Displej Bletooth WIFI, GPRS POS Stroj

Pôvodné Priameho Predaja USB SIM Android POS Terminál s Tlačiarne

FAQ

1.Ste výrobné alebo obchodné spoločnosti?

Re: Sme popredný profesionálny výrobca android pos terminál v Guangzhou city a top10 značky v Číne teraz.

MHT-V1 Dotykový Displej Bletooth WIFI POS Stroj Factory Priameho Predaja Android POS Terminál s Tlačiarne

2. Môžete si OEM alebo ODM pre produkty?

Re: OEM a ODM výrobkov je k dispozícii pre zákazníka, pokiaľ zákazník spĺňajú MIN. Tiež máme inžinierov pre logo a dizajn výrobkov pre zákazníkov.

MHT-V1 Dotykový Displej Bletooth WIFI POS Stroj Factory Priameho Predaja Android POS Terminál s Tlačiarne

3. To, čo o čase doručenia?

Re: Vzorky do 3 pracovných dní a hromadne množstvo do jedného týždňa.

4. Čo MIN?

Re: Môžeme prijať vzorku, aby v prvom rade. Takže tam nie je limit pre MIN.

5. Okrem anglického jazyka, vykonajte tlačiarne podporu iných jazykov? čo prevádzky systém sa na zálohu?

Re: Áno, naša tlačiareň nielenže podporuje anglického jazyka, ale aj ruština, španielčina, portugalčina, atď 48 rôznych jazykoch k dispozícii, a to zálohy iOS, Android, Windows, Linux, Opos operačných systémov.

6. Čo záručný a po-predajný servis ponúkate?

Re: Každú tlačiareň bude mať jeden rok (12 mesiacov) záruka. Zadarmo komponenty budú ponúkané na opravu v záručnej lehoty, ak je problém spôsobený non-umelé škody.Ponúkame technické podporuje alebo pomáha pri každodennej použiť pre životnosť a ponúkajú najnovšie softvér pre aktualizáciu.

MHT-V1 Dotykový Displej Bletooth WIFI POS Stroj Factory Priameho Predaja Android POS Terminál s Tlačiarne

7. Môžete ponúknuť vodičom/SDK pre tlačiarne?

Re: Áno, Sme zásobovanie všetkých ovládača systému windows, windows2000,XT,VISTA,7,8. Ako 32-bitové a 64-bitový systém.

MHT-V1 Obchodné Android 5.1 3G Mobilného POS Ručný Terminál Bluetooth 58 Tepelná Tlačiareň

Package 3G Bluetooth Tlačiareň a 2D Skener

Package: 1*Terminál, 1*Nabíjanie Base, 1*kábel

Veľkosť boxu: 253 mm* 237mm* 75mm

Hmotnosť: 1.2 KG

Dodanie Podrobnosti

1.Váš nákup bude dodaný prostredníctvom Post NL / Čína Post / Singapur Post / Malajzia Post / E paketové ect., ktoré zvyčajne trvá 15-60 dni, aby sa dospelo (to sa líši od krajiny ku krajine) 2.Medzinárodné Sledovacie Číslo bude poskytovaná. 3.Tovar bude odoslaný do 1-2 pracovného dňa(s); pre hromadné objednávky, to môže trvať dlhšie, 3-4 dní. 4. Kupujúci by mal byť zodpovedný za žiadnu daň, alebo daň vyberať ich krajine.

Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, dúfame, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne predtým, než dáte neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli riešiť svoje obavy. Návrat & Záruky 1. Ak nie ste spokojní s položku, ktorú dostal, vráťte ho do 7 dní. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. 2. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabice a príslušenstvo a kupujúci je zodpovedný za vrátenie náklady v žiadnych okolností. Nebudeme prijímať položky za škody po použitý alebo poškodený factitiously. 3. Akékoľvek problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás včas a stručne opísať problémy spolu s obrázkami. 4. 1 rok záruka na všetky výrobky, záručná doba začína plynúť od jeho kúpy. Zákaznícke Služby, Prosím kontaktujte nás s AE správy pre akékoľvek otázky, sme radi pomôžu a všetky e-maily budú odpovedali do 24 hodín. MHT-V1s Dotykový Displej Bletooth WIFI, GPRS POS Stroj Factory Priameho Predaja USB SIM Android POS Terminál s Tlačiarne

Štítky: bodka tlačiareň, prenosné bezdrôtové tlačiarne, portabl tlačiareň, 3d tlač tlačiareň, android pos terminál, miesto predaja, tlačiareň, okamžité tlačiareň, bluetooth tlačiareň termálne, pos stroje.


( 1 Hodnotenie )

Počet