3 mm 100ks Pevných Medených Ložísk Gule (Min 99.9% Cu)

€6.61


Stav 100% Zbrusu Nový

Skladom Áno

Lopta Priemer 3.0 mm

Lopta Materiál Meď ( Min 99.9% Cu )

Množstvo 100 ks

Tolerancia +/-0.01 mm

Povrch Kolo a Hladké

Takmer čistej medi gule, ukazujú dobré mechanické a odolnosť voči korózii vlastnosti, vynikajúcu tepelnú a elektrickú vodivosť. Malé množstvo legujúcich prvkov ako Cr, Zr, Ag, Cd, Mg, Sn umožňujú zlepšenie mechanických vlastností.

Tieto medi gule sú použité v galvanic a aplikácií v oblasti elektronického priemyslu.

Gule sú šetrné k životnému prostrediu non-jedovaté. Prosím, byť istí, ak chcete použiť.

Teplé Tipy:

1. Nepatrné farebné rozdiely môžu existovať v rôznych výrobnej šarže.

2. Rozmer: skontrolujte Tieto sú veľmi presné gule, keď si skontrolujte rozmer, prosím, láskavo použiť mikrometer s presnosťou najmenej +/-0.01 mm, v opačnom prípade výsledky testu môžu byť nepresné.

3. Package: Gule bude pekne zabalený do priehľadného plastového vrecka, potom s bublina, obklopiť alebo obal pre ochranu mimo. ( Jar uvedené v prvom obrázku je držať gule odfotiť len a nie pre dodávky )

Doprava po celom svete. Váš tovar vám bude dodaný do 24 Hodín, platby prijímajú. Položky sú bežne dodáva, že deň, ak je platba prijatá pred 17:00, pondelok thru piatok. Prijaté platby po 17:00, v piatok bude odoslaný nasledujúci pondelok. Máme loď položky denne, aby sa zabezpečilo rýchle dodanie.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba znamená pre nás všetkým. Nechajte nám spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím voľne pred odchodom spätnú väzbu. Budeme robiť všetko úsilie na vyriešenie problémov a poskytnúť vám skvelé riešenie.

Väčšie objednávky viac ako 10 000 KS, alebo potrebujete iné ocele kritériá, iné priemery ako v rozpätí od 0,3 mm ~ 60 mm, prosím, kliknite na tlačidlo teraz! Radi by sme prijať všetky otázky a uspokojiť každého zákazníka s vysoká kvalita, dobrá cena a rýchle dodanie!

Štítky: 75mm kamenné gule, 75mm dragon ball, priechodka oválne, väčšinu psa, bdsm otroctva klitorisu, power bait pstruh, ovládanie tv, bondage pošvy, kaprovité ryby, ázijské penis.


( 1 Hodnotenie )

Počet