36" ODYSSEA VIVAGROW DN90 DayNight RGB akvárium lampa, vodovzdornú úpravu vody akvária,malé osvetlenie rám a celé spektrum lampy

€33.43


Poznámky:

-Výrobok neobsahuje retail balenie. Ak potrebujete obale výrobku, obráťte sa na nás. Zaistíme, že tovar je v dobrom stave.

P objednávacie Názov:akvárium LED lampa

Na VivaGrow DN série je plne automatizované LED akvarijné svetlo pásy určené pre všetky sladkovodné vysadené nastavenia. Automatizované 24 hodinový cyklus simuluje žiadny typický deň od rána, ráno, na pravé poludnie, západ slnka, noc a čas. Štyri vopred nastavené počasie režimy sú naprogramované a možno k nim pristupovať prostredníctvom každé tlačidlo na diaľkovom ovládači. (polojasno, búrka, slnečný, a mesačnom). Toto zariadenie je tiež navrhnutý tak, aby umožňujú používateľom prispôsobiť intenzita jednotlivých farieb od bielej, červenej, zelenej a modrej. Až štyri nastavenia možno naprogramovať a nastaviť pre ďalšie použitie. Každá jednotka obsahuje IR diaľkové ovládanie, napájací zdroj, splash guard, a zátvorky. Zariadenie môže byť používané s zdroja 110V na 220V.

Funkcie

Super svetlé a energeticky úsporné 0.50 watt Led 6500K

RGB Led diódy sú tri žetóny v jednej umožňuje užívateľovi prispôsobenie

24 hodinový cyklus vopred naprogramované tak, aby simulovali deň noc cyklov

4x prispôsobiteľné farebných režimov a pamäťových slotov

4x vopred nastavené režimy počasie

Elegantný a Moderný britva dizajn

Zátvorkách pridať 1.00" výška je

Aspoň 1" vôľa vyžaduje na oboch stranách zariadenie

Splash guard

110V - 220V

Špecifikácie

Model:VivaGrow DN90

Príkon:AC100-240V

Výstup:DC15V 3A

LED žiarovka:0,5 W*64+0,2 W*32

LED žiarovka nastavenie:Denné svetlo 64 ks. R/G/B 32 ks.

Lumen:3500

Rozmery:90*9.5*3 cm

Vhodný pre akvária 90-92 cm

Štítky: Baton Horák, odyssea, akvárium zariadenie, akvárium led, odyssea vivagrow, príslušenstvo akvárium, nano nádrž, aquario led, akvárium led rastlín, mango plesní.


( 1 Hodnotenie )

Počet