Univerzálny Drôt Demolisher Multifunkčné Elektrické Drôty Striptérka Pero Drôtené Káblové Pero Fréza, Rotačná Koaxiálny Fréza Stripping Stroj

€4.22


Popis:

1. All-in-one funkcia drôt striptérka drôt striptérka je multi-funkčné demontáž a drôt stripping nástroj. Je špeciálne navrhnuté a precízne spracované formou presné drážky, ktoré môžu byť rýchlo a čisto pochopil, konať, vytiahol a odvoláva jednoduchá metóda.

2. Splnenie rôznych potrieb drôt remover je ideálnou voľbou pre všetky bežné kolo káble, dátové káble, vlhkosti,-doklad, káble, koaxiálne káble a ostatné stočené páry. Stačí zodpovedať veľkosti drôt správne zárez v drôt striptérka, je veľmi vhodné pre elektronické opravy, základné domova renovácie, opravy a všetky ostatné elektroinštalačné-súvisiace položky.

Špecifikácie :

- Materiál : Plast - prierezy Priemer : 0.3; 0.8; 1.5; 2.5 a 4.0 mm - Hmotnosť Výrobku : 50g - Veľkosť Produktu : 5.45*8.4*2.7 cm - Obsah balenia 1 × Drôt Demolačné Stroj

Poznámka:

Pretože to je ručné meranie, nechajte mierne meranie odchýlky. V dôsledku rozdielov v displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: koaxiálny konektor, kábel ratchet, pásy machin, catsuit, alicate univerzálny, plier, cut cut, tenký drôt striptérka nástroj, medený kábel striptérka, rezačka na rúry.


( 1 Hodnotenie )

Počet