2 ks NRF24L01+PA+LNA Bezdrôtový Vysielač RF Vysielač Modul s SMA Anténu 2.4 G 1100m Kompatibilný pre Arduino Raspberry Pi

€2.60


NRF24L01 je jeden čip, rádio vysielač na celom svete 2.4 - 2.5 GHz ISM pásme. Kompatibilný s Pc a Raspberry Pi. Bezdrôtový vysielač modul má 5V tolerantné vstupy, ktoré umožňuje priame pripojenie SPI kolíky na pre Arduino. Rozsah: 800+ m priamka, Hmotnosť: 13.28 g (0.468 oz) Auto-vedomie a auto-prenášať schopnosti. Aplikácie: bezdrôtové periférie, diaľkové ovládanie systémy ako RC vozidiel a spotrebného diaľkové elektronika, bezdrôtový prenos hlasu, napríklad VoIP, bezdrôtové senzorové siete, bezdrôtové siete, domáce a komerčné automatizácie

Popis produktu

Ak chcete nastaviť bezdrôtovú komunikáciu systém s nízkou cenou, tento bezdrôtový Vysielač modul je najviac vhodný modul vyberať!

To je možné dosiahnuť správnu rovnováhu medzi bezdrôtový prechod výkon a náklady! Môžete ľahko pridať ho, s vlastnou MCU/ARM/PIC/AVR/STM32 systém!

A čo viac, tento NRF24L01+ modul je navrhnutý s zosilňovač a SMA anténu To povolené môžete použiť bezdrôtovú komunikáciu až 800+ metrov! (Žiadna bariéra)

Úvod:

Na Aokin nRF24L01 je 2,4 GHz ISM pásme vysielač. Vysielač obsahuje plne integrovaný frekvenčný syntezátor, zosilňovača, crystal oscilátor, a demodulátor, modulátor a rozšírené ShockBurst, protokol motora.

Hostiteľ mikroprocesor môžu komunikovať a nakonfigurovať nRF24L01+ viac ako 4-pin Sériové Periférne Rozhranie (SPI). Konfiguračné registre sú prístupné cez SPI spojenie. Konfigurovateľné parametre patrí frekvenciu kanálu (125 voliteľné kanály), výstupný výkon a rýchlosť prenosu dát (data ceny: 250kbps, 1Mbps, a 2Mbps).

Na čip regulátor napätia akceptuje napájacieho napätia od 1.9 3.6 V. modul má 5V tolerantné vstupy, ktoré umožňuje priame pripojenie SPI kolíky na pre Arduino.

Vnútorný filtrovanie výsledkov vo vysokej marže stretnutie RF zákonných noriem. Modul je rádio používa Gaussova Frequency Shift Keying (GFSK) modulácia, rovnako ako rýchle Automatic Gain Control (AGC).

Modul obsahuje Prerušiť Žiadosť (IRQ) pin, ktorý môže byť použitý na prebudiť hosť microcontroller, (ex: Arduino), zo spánku, keď modul dostane prenos poskytuje veľký úspora energie batérie v zariadení.

Špecifikácie:

Rozsah: 800+ m dohĺad

Frequence: 2.4 GHz~2,5 GHz

Prevádzkové napätie: 3 ~ 3.6 V, Max.

Max Prúd: 115mA

Multi-frekvencia: 125 frekvencia

Package Zahrnuté:

4 x Bezdrôtového Modulu

4 x Anténa

Štítky: súprava nrf24l01, arduino leonardo r3, pin rasbery pi, pro pc, arduino, 8266 esp, raspeberry pi výpočet modul 4, malina prípade originál, raspberry pi, modul zera.


( 1 Hodnotenie )

Počet