YBFDO Ženy, Športové Podprsenky, Fitness Tričko Beží Vesta Bielizeň Polstrovaná Plodín Sport Top Bielizeň Bezdrôtový Push Up Brassiere

€4.13


Ak máte akékoľvek otázky o veľkosť, prosím, nechaj ma správu o vašom pás (cm) a hmotnosť (v kg).

Poznámka: 1. Veľkosť našich výrobkov je Ázijských veľkosť, nie USA / EÚ veľkosť.

2. 1 palec = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palec

O chromatické aberration. Tu by mohol byť sightly rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora. On-line nakupovanie sa nedá úplne vyhnúť chromatické aberration, venujte, prosím, starostlivo, ktorí sú vážne na to, aby farby. Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem stopových myparcel? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: sexy spodná bielizeň ženy erotické nohavice, innsly ženy pantie, topy ostrihané, ostrihané cast, hviezda ostrihané, bambusové bielizeň, ostrihané om, bambusové bielizeň žena, spodná bielizeň, lingeri.


( 0 Hodnotenie )

Počet