5 ks Jedného Flauta CNC Router Bity Gravírovanie Konci Mlyn Karbidu Frézovanie Strihací Nástroj na Rezanie Hliníku, MDF, PVC 3.175 x 2,5 x 6 mm

€11.60


HQ 5 ks Hliníkový endmill jeden flauta špirála CNC router bitov 3.175 mm * 2,5 mm * 6 mm

Vhodné Materiály:

Akryl, PVC, MDF, high-density rada, lotus doska, masívne drevo, drevo, plastové dosky, dvojité farba list,môže znížiť Hliníkové ľahko atď.

Funkcie:

(1) Vynikajúce edge-brúsenie technológie.

(2) dlhodobú životnosť, nie je ľahké zlomiť, presné.

Špecifikácia / Rozmery:

Priemer Drieku: 1/8"

(1) špici Priemer: 2,5 mm

(2)Rezná Hrana Dĺžka: 6 mm

(3)Celková Dĺžka: 38 mm

Package: 5 ks Dodanie: doporučene s sledovacie číslo. Keď je platba potvrdená, poštovné bude vykonaná do 1-2 pracovných dní. Môžeme upgradovať doprava do DHL/Fedex/EMS, ak potrebujete, prosím, kontaktujte nás. Dodacia lehota: skontrolujte nasledujúce odkazy:

Krajina

Cca. Dodacia Lehota

Veľká BRITÁNIA / Austrália

20-30 pracovných dní

Kanada / Španielsko / Francúzsko / Western Euro

25-40 pracovných dní

Taliansko / Nemecko / Iné

25-45 pracovných dní V nepravdepodobnom prípade, že návrat je žiadosť, Môžeme prijať návratky do 60 dní po kupujúci obdrží to. Všetky hlásenia musia obsahovať originálne položky nepoškodený, v re-predajného stave, originál balenie. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady.

Máme výborný tím na podporu služieb zákazníkom, odpovede na všetky otázky a pomôže vám vyriešiť problém,tak neváhajte a kontaktujte nás!

Hľadá agentov po celom svete, zabezpečíme pre vás tie Najlepšie Ponuky.

Štítky: router bitov pre drevospracujúci 16 mm, 1 8 ramienka router bitov s ložiskovým, výbava router bit na drevo, 12, 7 mm router bitov pre drevo, dve flauty rovno router bitov pre dreva cnc, router bitov pre dreva 12.7, bitov pre rytie stroj kovov, router bit na meď, cnc niečo pre plastové, jadro bitov pre rytca.


( 1 Hodnotenie )

Počet