Nové Plavecké Okuliare Veľký Rámik Transparentné Antifog Nepremokavé Ochranu proti UV žiareniu Plávanie Okuliare Pre Dospelých Unisex Mládež Deti

€6.94


Informácie:

To je vysoká kvalita, nerozbitné, únik-free, anti-fog a UV-odolný s potiahnuté objektív, štýlové a pohodlné s cushioned silikónové tesnenie, nech oči, cítiť sa pohodlne, za normálnych podmienok.

UV-odolné šošovky blokujú škodlivé UVA a UVB lúčmi zo slnka.

To predstavuje najnovšiu design, chrániče sluchu a ochranné okuliare 2 v 1, aby sa zabránilo ucha z vystavila na baktérie alebo iné nečistoty, ktoré môžu poškodiť zdravie.

Vnútorné objektív je potiahnutá najnovšie anti-fog liečba, aby sa zabránilo kondenzácii vody, čo umožňuje vidieť pod vodou bez rozmazanie alebo narušenie.

Mierne tesnenie pre vašu tvár, a s menej obmedzenie okolo očí zásuvky, poskytuje vysoký komfort pri tvorbe silný tesnenie okolo očí, takže už nikdy nebudete musieť obávať, vody, presakovanie alebo červené oči, svrbenie

Odolné, koži-priateľský, silikónové hlavový most a ergonomicky nastaviteľným klipy sú jednoduché na používanie.

Popis:

Materiál: objektív / PC živice, krúžok a pás / silikón

Veľkosť: cca 17 CM*5 CM/6.69*1.97 v

Balenie zoznam:

1*Silikónové chrániče sluchu ochranné okuliare

Štítky: anti fog sprej, veľké plávať okuliarov pre dospelých, antifog sklo, tachometer plávať okuliarov pre dospelých, antifog auto, plávanie okuliare tónované dospelých, plávanie okuliare pre dospelých racing, plávanie okuliare pre dospelých arena, anti fog sklo sprej, plávanie okuliare pre dospelých proti.


( 0 Hodnotenie )

Počet