Y-B21 1 Kanál Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Spínač 220V 110V Domáce Spotrebiče, Diaľkové Ovládanie

€9.99


Y-B21 1 Kanál Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Spínač 220V 110V

Funkcia:

Vhodné pre žiarovky a energeticky úsporné svetlá.

Vysoká kvalita a nízka cena.

Rýchlu odozvu a dlhú ovládanie vzdialenosť.

Stabilný výkon a silné odolať rušenie, nie je rušené steny!

Jednoduchá inštalácia a jednoduché použitie.

Poznámka:

1.Batérie(23A 12V) nie je zahrnutá ako je zakázané odoslané prostredníctvom vzduchu.

2 110V a 220V dostupné,môžete si vybrať, ktoré chcete.

3.To sa zapne automaticky, keď sa moc pochádza. Ak chcete zmeniť túto funkciu, zvoľte si, prosím, 110v vypnúť/220V vypnúť.

4.Tam má 2 diaľkových ovládačov a 3 diaľkový ovládač na výber,tento produkt väčšina má celkom 3 diaľkových ovládačov,nie viac ako 4 diaľkových ovládačov.

5.Extra vzdialené tento produkt, iba keď chcete, aby výrobok,ktorý po vás dostať produkt,nie je možné, aby možnosťou diaľkového ovládania pre vás,prosím, zvoľte 1 alebo 2 or3 diaľkových ovládačov pri nákupe.

Poštovné A Dodávky

1.Budeme posielať položky do 3 dní po vaša platba potvrdená www.tantra-egypt.sk.

2.Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz z vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

3.Dodávame 3 druhy prepravných služieb nasledovne:

a. Urýchlené Doprava: DHL, UPS alebo FedEx. Pre rýchlejšie prepravu alebo hladko transakcie, budeme meniť najlepšie lodnej dopravy medzi nimi.

Predpokladaná Doba Dodania: 3-7 Dní

b. Štandardná Doprava: EMS, ePacket (U. Y k dispozícii iba)

Predpokladaná Doba Dodania: 5-15 Dní.

c. Ekonomika Lodnej dopravy: Čína Príspevok alebo HongKong Post Air Mail

Predpokladaná Doba Dodania:15-60 Dni

Rusko: 90 dní

4. Vzdialenej Oblasti príplatok

Náklady na dopravu sa nemusíte zahrnuté DHL, FedEx, UPS, vzdialenej oblasti nákladov. Ak je vaša adresa vzdialenej oblasti, budete musieť zaplatiť navyše USD26.00 za zásielky.

Návrat:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Warrenty A Údržba

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba

Naše služby cieľom je "práca slúžiť", poskytovanie horúce, spokojní a pozorný servis pre zákazníka. Preto, vaši spokojný a pozitívna spätná väzba je moc zlepšenie našich služieb. Ak ste spokojný s našim výrobkom, prosím, dajte nám päť hviezdičiek a pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

O nás.

Zhongzhan Hesunse Hardvérové Zariadenia Co., S.r.o. je inovatívna forma novo rastúce enterprise technológie, priemyslu a obchodu integrácie, ktorá integrované elektrické zapínanie, LED osvetlenie, výskum a vývoj, výrobu a marketing, plánovanie kúpeľňa príslušenstva spotrebiča produktov atď podnikania spolu. Základné priemyselné odvetvia sú elektrické a svetelné dve veľké súvisiacich polí, na základe presných strategické umiestnenie a vynikajúci výkon účinnosť, naša spoločnosť leaped na novej platforme neustále. Naša spoločnosť nastaviť digitálny intelligentized podnikania podpora platformy úspešne, na rýchle rastúcich jednotlivých spotrebiteľa tovaru trh z Číny cez pozdĺžne vertikálnej integrácie, vytvorili Hesunse, Kemard, Aisiman atď slávnej značky, a získal pozoruhodný oko-lov trhu úspechy.

Výrobky vlastnosti Zhongshan Hesunse Hardvérové Zariadenia Co., S.r.o. sú dlhodobej stability, spolupracovať s množstvom zákazníci s deťmi v posledných rokoch, a OEM, aby sa zvyšujú neustále. Ponúkame vysoko kvalitné produkty vytrvalo a aby dokonalosti viac ideálny, a vytvoriť win-win s vami spoločne. Naša spoločnosť získala potvrdenie zhody priemyslu v krátkom rokov odvtedy, čo vytvorili, a naše výrobky nájsť dobré predaj v Juhovýchodnej Ázii, Európe, Afrike a Južnej Amerike, atď všetkých regiónoch sveta. Neustála zbaviť stale a prinášať čerstvé nové produkty, aj náskok pred trendy, forma afinitu a dostredivé sily s zákazníkov, styk vzájomného obchodu sú častejšie, a získať významný rozvoj.

Štítky: ts časovač, livolo prepínač, prepnite položku wifi, sonoff prepínač, dvere tuya smart, elektrický spínač pomocou časovača, bluetooth audio spínača, lampa xiao, homekit prepínač, programátor alexa.


( 2 Hodnotenie )

Počet