DC-AWS3PP01 3 palcový vysoko kvalitné suché a mokré 3 krok diamond leštenie 80mm na kameň, mramor a žula

€6.52


ÚVOD diamant 3 krok leštiaci pad sú široko používané pre suché alebo mokré leštenie žuly a mramoru, štylistickými a rovný okraj. PRODUKTY INFORMÁCIE 3 Krok leštenie, najnovšie produkty, sú vysoká hustota tehotné diamond keramicko-kovové žetóny podložky. V stead 7 krok leštenie, naše 3 kroky leštenie s možnosťou agresívne rezný výkon, 1 krok pad je možné robiť rovnakú prácu 2 alebo 3 kroky tradičných podložky. Pomocou nášho 3-Krok pad, ušetríte veľa času a peňazí! PRODUKTY FUNKCIE Suché a mokré leštenie; Pružné a hladké leštenie; Rýchle leštenie bez scrach. Položka Č. Priemer Hrúbka Zrna Balíky Hmotnosť DC-AWS3PP01 3 " / 80mm

2,5 mm 1#,2#,3# 3ks/veľa 0.1 kg/veľa

Založená v 1998,90% našich výrobkov pre export po celom svete.Zároveň naše leštenie, pílového kotúča a core vrtáka sú privítal náš zákazník z USA,Euro a Atralia. Naše hlavné produkty sú diamantové segmenty, kotúče pre píly, drôt píly diamantové brúsne, flexibilné diamond leštiaci pad, podlahy, leštenie, pohár kolesá, profilovanie kolesá, CNC-profilovanie kolesá, vrtákov, prst router bitov, štetce, brúsne bloky a elektrolyticky pokrývajú nástroje, rôzne špecifikácie.Široko používaný pre rezanie, brúsenie alebo leštenie, žula, mramor, betón, asfalt, žiaruvzdorné, porcelánu a skla. Všetky naše výrobky sú pod prísnou kontrolou kvality. Všetky naše výrobky sú pod prísnou kontrolou kvality.

Štítky: auto poľský, black diamond podložky, mince leštenie, žula leštenie bitov, primark, diamond pad, mokré diamond leštenie, poľský koliesko, auto pad poľský, tvrdosť leštenie.


( 3 Hodnotenie )

Počet