8m Univerzálneho Micro USB Napájací Predlžovací Kábel pre Wyze Cam Pan Xiao-mi Kamery

€5.37


Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, anti-break, anti-slzu, nie je ľahké zlomiť a odolné na použitie. Nahrádza krátke Micro USB kábel s bezdrôtovej kamery. Hrubé výkonový Predlžovací Kábel môže poskytnúť stabilný aktuálny vstup, na zariadení. Predlžovací kábel s pre-droid rozhranie, tak dlho, ako fotoaparát s pre-droid rozhranie, je to v podstate univerzálne. 8m dĺžka dosť dlho pre vás na použitie, poskytujú maximálne pohodlie. Kompatibilné Modely: pre Wyze Cam Pan Xiao-mi Fotoaparát a mnoho ďalších vnútorné alebo vonkajšie smart home bezdrôtové kamery. Výkon Predlžovací Kábel len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Špecifikácie: Položka Druh: Power Predlžovací Kábel Materiál: ABS+Kov Rozmery: Dĺžka: 800cm/314in Farba: Biela Rozhranie: pre-droid micro USB Funkcia: napájanie+nabíjanie Množstvo: 1 ks

Teplé Tipy: 1.Ak fotoaparát nefunguje, skontrolujte napätie a prúd vášho fotoaparátu napájanie, a použiť na plnenie hlavu s príslušnými výkon môže vyriešiť tento problém. 2.Ak chcete zaistiť, aby váš plnenie rýchla, použite, prosím, 2A alebo viac plnenie hlavu na nabíjanie, pretože už dátový kábel, tým je väčšia odolnosť, čo zníži nabíjacieho prúdu.

Poznámka: Nie maloobchodnom balení. Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje: 1 x Predlžovací Kábel Napájania

Štítky: cam vody, wyzecam, hd mi, fotoaparát cloud, go pro, fotoaparát mi, mi cam, 360 mount kamery, fotoaparát wyze, xiaofang.


( 0 Hodnotenie )

Počet