2 Páry L2 R2 Spúšťa 4pcs Ovládač Spp pre Sony Playstation 5 Gamepads Ovládač Tlačidlo Ochranné Čiapky pre PS5 Radič

€2.63


Zvýšenú Priľnavosť

Vyrobené z non-slip TPU, rukoväte pomôcť držať palce potu-free - nie viac nervózny, spotený palce, aby skĺzla počas kritických herné činnosti. Ešte viac, trvanlivé a dobre z gumy palec rukoväte pomáha chrániť váš PS5 ovládača existujúce analógové palice pred každodenným opotrebovaním a roztrhnutím.

Lepšiu Presnosť a Pohodlie

Dosiahnuť lepšie presnosťou pri mierení a pohybujú sa okolo. Palec rukoväte ponúka ďalšie výške, ktorá pomáha zlepšiť celkový rozsah pohybu. Ďalšie výška tiež pomáha znížiť palec, zápästie a ruky únava.

Palec Úchyty pre PlayStation 5 Regulátor

Užite si lepšie ovládanie s menšou námahou vďaka tejto pár palec rukoväte pre PS5 Radič. Ideálne pre streľba, akcia, bojové, a závodné hry, palec rukoväte uľahčujú konkurovať väčší komfort a dôveru.

Jednoduché Nastavenie

To trvá len niekoľko sekúnd na snímke pár palec rukoväte cez radič existujúcej palec palice. Nie je potrebné používať super lepenie na PS5. Ľahko klip, nie spúšť nahradenie, že uloženie dobré tesný dosť silné a stabilné.

Package zahrnuté:

2 páry L2 R2 tlačidlá na Spustenie zariadenia Extender s 4pcs silikónové palec stick rukoväť kryt

Poznámka: PS5 regulátor nie je súčasťou dodávky.

Štítky: kovové ps3 tlačidlá ovládača, panel sony playstation 5, 5 playstation, PS5, ovládanie ps5, ps5 playstation 5 original sony, playstation kryt ps5, prípade, playstation 2, sony ps5 prípade, playstation ps5.


( 1 Hodnotenie )

Počet