Detská Postieľka Bassinet List Dieťa, Dievča, Chlapec, Posteľ, Matrac, Chránič Na Držiak Krytu Novorodenca Posteľná Bielizeň Mini Detská Postieľka Pad

€3.85


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Vlastnosti: Super mäkké a nonball, nie je ľahké vrások, naše listy sú ako hladký ako detská koža, takže vaše dieťa spať pokojne. Bezpečné a ekologicky šetrných materiálov, aby vaše dieťa zabudnúť na vyrážky a zlé kožné infekcie. Nebojte sa, či to bassinet list právo pre váš bassinet matracové podložky, pretože je vyrobená z vysoko-kvalitné pletené mikrovlákna, má štyri-spôsob stretchability a je veľmi Vysoká pružnosť a žiadne deformácie, takže sa zmestí do väčšiny štandardných veľkosť bassinet matrace. Držiak posteľ ale nezmizne, vhodný pre chlapcov a dievčatá. V rovnakom čase, môžu byť udelené aj ako darček pre rodinu a priateľov Prísť a zdieľať lásku a radosť spolu. Zabezpečuje, že vaše listy wo n t shift po hraní a spánku. Je tiež ľahké vybratie z držiaka matrac / mat pre jednoduché použitie. To môže byť stroj umyť pod mierne cyklov, bez deformácie a zafarbenie,nie curling. Detská Posteľ Matrac len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia: Materiál: Polyester Veľkosť: app.82x41x10cm/32.28x16.14x3.94in Voliteľné Farby: Modrá, Šedá, Ružová, Biela Množstvo: 1 ks

Poznámka: Nie maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah balenia: 1 x Detská Posteľ Matrac

Štítky: dieťa matraca, obliečky hodváb, detská postieľka matrac, electron cigariet vape, dieťa cradl, posteľ hoteli, prestieradlá mi, obliečky kryt západ slnka, bassinet kočík, detská postieľka list.


( 0 Hodnotenie )

Počet