Saful 120 Široký Uhol Bezdrôtový Peephole Viewer Detekciu Pohybu Nahrávanie Videa Dvere Peephole Kamera LCD Displej Video zvonček

€56.86


4.3" digitálne TS-506 je šikovný dvere peephole viewer je veľmi bezpečný výrobok na ochranu home security,podpora 24 hodín bezpečnostný dohľad.to môže nahrávať video alebo fotografovanie automaticky,a to má detekciu pohybu a funkciou nočného videnia. Je široko sa uplatňuje na jednotky rodiny, ako vila, hotel, stavebné jednotky,rodiny ,úradu a iných príležitostiach.

*Senzor: 1,3 M pixel CMOS aktívny digitálny obrazový senzor *Zoom: 3X digitálny zoom,len pracujúci v režime Photo *Micro SD karty pätica: podpora Max. 32 GB(nie je súčasťou balenia) *Infračervené: 2 ks IR LED pre nočné videnie, LED rozsvieti sa automaticky pri slabom svetle *Foto, pričom: Automatické prijímanie a ukladanie fotografií na Micro SD kartu, keď návštevník stlačte zvonček tlačidlo *Video Nahrávanie: Stlačte Video tlačidlo, prístroj sa bude nahrávať video,opakovanie Videa stlačte tlačidlo bude to zastaviť nahrávanie videa *Ukážka: Stlačte tlačidlo Menu na zobrazenie ukážky videa alebo fotografie na prístroji *vstavaná batéria:3,7 V Li-on batéria,1350mAh(sú v nej zahrnuté)

1 X Vnútorné Viewer 1 X Peephole foto-video 1 X USB Kábel 6 X Skrutku 1 X Visí Doska 1 X TF Karta 1 X Nerezový hák

Drahý priateľ,

Vitajte v našom obchode!!! Máme veľa rôznych dvere peephole viewer modely s rôznymi štýlmi. Veríme, že si nájdete svoje obľúbené jeden tu.

Všetky naše tovaru dostať fulled skontrolovať pred odoslaním.prosím vás ubezpečiť, aby si ju kúpili .Ak máte akékoľvek otázky a pochybnosti,neváhajte a dajte nám vedieť. Dúfam, že sa vám budú mať radi, nakupovanie, cestovanie v tu.

Vďaka za vašu podporu veľmi pekne.

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo , a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

2.Koľko je pamäťová karta kapacita?

Zvyčajne sme provideo 1GB SD karta,ak potrebujete viac miesta,prosím, kontaktujte nás čo najskôr,sme vám nejaké zľavy.

3.Prečo to nemôže spojiť aj s kamerou?

Prosím, uistite sa, ak je fotoaparát je pripojený kábel dobre, nemusíte ťahať ťažké.

Vylúčenie na vyššie uvedené, ak dvere peephole prehliadač má stále problém, prosím, kontaktujte nás pre po predajný servis.

Štítky: dvere loptu fotoaparát, dvere peephole kamera, detekcia pohybu, peephole kamera, bezdrôtové wifi, led ts 125, bezdrôtová ip peephole fotoaparát, vytiahnuť tye a farbivá, drôt dvere kamera, fotoaparát peephole wifi, peephole viewer, vr.


( 0 Hodnotenie )

Počet