5d Diy Diamond Maľba Krajiny Plné Kolo Broderie Diamant Plein Punto De Cruz Diamante Korálky Obrázky Diamond Umenie Domova

€6.10


VITAJTE V NAŠOM OBCHODE

Vaša podpora je náš vždy naša motivácia!

Pošlite nám správu, ak máte anyinquiry,ďakujem!

Čo je DIY diamond maľovanie? Diamond maľovanie je nový populárny produkty. to je krajšie, čo vidíte na obrázku, veľmi lesklý a úžasné.To je high definition vzor, dobrú štruktúru a estetické cítenie, ktoré vždy prinesú silnú vizuálnu príťažlivosť na vás. Teší ju a putovanie okolo súčasne, budete mať pocit, rovnako ako airplay. Týmto spôsobom, budete mať nielen dekoratívny efekt a DIY zábava zábava. Jednoducho zavesiť ho na stenu, to bude vaša izba a váš svet úžasné. Plátno Rozmery: 30*30 cm Veľkosť Obrázku: 25*25cm Upozornenie: Toto je diy diamond maľby,nie je hotový obraz,treba dokončiť sami.

Drahý priateľ, nasledujúce navi sa držať metóda má určité ťažkosti. Prosím praxi viac krát. Prosím, súbor spor, pretože to. Ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: kubánske ocele, philipp plein, plein, philipp, minimalistický náhrdelník z nehrdzavejúcej ocele, phillip plein, 24k zlata reťazca náhrdelník mužov, philipp plein mužov, reťaz nikdy nevyblednú, prípade philipp plein.


( 1 Hodnotenie )

Počet