Kue Bezdrôtová Nabíjačka 3 v 1 Bezdrôtová nabíjacia Stanica pre Telefón Sledovať AirPods Pro/2, Odnímateľný a Magnetické Dokovacej Stanice

€24.21


O QC 3.0 Adapter

Ak ste zakúpiť adaptér balík, budeme vyberte správny adaptér pre vás na základe vašej krajine.

Navrhnuté pre Apple Fanúšikov

Exkluzívne Nabíjací Dok pre AirPods Pro & Hodinky

Kue 3-v-1, Bezdrôtová nabíjacia Stanica pre iPhone + iWatch + AirPods

Prečo kúpiť?

3-v-1, Bezdrôtová nabíjacia Stanica

Na Kue Bezdrôtové Nabíjanie Dock poplatky za telefón, iWatch a AirPods súčasne. Kompatibilné s iPhone SE 2020/11/11pro/XS Max/XS/XR/X/8 a/8 až 7.5 W, iWatch 5/4/3/2, a AirPods Pro/2 (káblové príplatok). Pre najlepšie plnenie skúsenosti, Prosím, na Vedomie: 1. 7.5 W rýchle nabíjanie potreby QC 3.0 adaptér; 2. ORIGINÁL Apple Hodinky Magnetická Nabíjačka je potrebné(NIE je SÚČASŤOU).

Magnetické a Prenosný Dizajn

Vďaka jedinečnej magnetické kontakty, stojan na bezdrôtové nabíjanie a dock môže byť kombinované na nabíjanie viacerých zariadení s len jeden kábel, alebo môžu byť vyčlenené pre samostatné použitie. Ľahko sa prenáša a nabíjať iWatch a AirPods pri cestovaní. Blesk pre USB Kábel pre AirPods je SÚČASŤOU dodávky a vopred nainštalovaný)

Čchi-Certifikované a Rýchle Bezdrôtové Nabíjanie

USB-C nabíjanie porty a za predpokladu, USB-C kábel, aby plnenie stabilnejšie a rýchlejšie. Funkcie Qi bezdrôtovej technológie a 2 plnenie zvitkoch, môžete plne nabíjať zariadenia len 3 hodiny. Exkluzívne ATB technológie a inteligentný čip poskytnúť regulácia teploty, po-náboj a cez-napätie, ochrana, udržať vás a vaše zariadenia v bezpečí.

Kábel Úložný & Režime Nočnom Stolíku

Nabíjací dock schová káble iWatch a AirPods vnútri pekne, šetrí váš priestor na stole. Nikdy mať neporiadok na stole znova. Nabíjací dock umožňuje použiť budík funkciu, zatiaľ čo nabíjanie vášho iWatch. Kue bezdrôtové nabíjanie stojan nabíja váš telefón buď na výšku a na orientáciu na šírku.

Vec-Friendly & Sleep-Priateľské

Poplatky prostredníctvom väčšina telefón prípadoch až 5 mm/0. 2in hrubé, nie je potrebné odstrániť slim prípade z telefónu. Tipy: Odstrániť magnetické alebo kovové doplnky z telefónu/telefón prípade, Odstrániť nekompatibilnej ochranné puzdro z iWatch plnenie prípade. Jemné indikátor ukazuje stav nabíjania a nebude zasahovať do vášho spánku.

Musí mať pre Apple fanúšikov!

Jednoznačne Magnetické a odnímateľný dizajn

Kue Nabíjací Dok, aby nabíjania 3 zariadenia (iPhone, iWatch, a AirPods) na akonáhle je to možné. Časť 1: 7.5 W Čchi-certifikované bezdrôtové nabíjanie stojan palív váš Čchi-enabled iPhone pri plnej rýchlosti Časť 2: nabíjacej stanice, nabije vaše iWatch a AirPods súčasne cez zabudovaný nabíjací kábel 7.5 W Full-Rýchlosť Bezdrôtového Nabíjania pre iPhone Kompatibilný so všetkými Čchi-mailu, Telefónu Modely iWatch nočnom stolíku režim Exkluzívne ATB Technológie

Inovovaná Verzia pre AirPods Pro

Inovovaný 3 v 1 Bezdrôtovú Nabíjačku je špeciálne navrhnuté pre vaše slúchadlá do uší, na channelized nabíjací dok zabezpečuje pre AirPods Pro. Ďalšie silikónové podložky v balíku môžu byť pripevnené na nabíjací dok, aby sa zabránilo Hodinky z pošmyknutia.

Nabíjacia Stanica pre 3 Zariadenia naraz

Vďaka jeho magnetické dizajn, Tri z vašich iOS zariadení môžu zdieľať len jeden USB-C nabíjací port, a môžete nabíjať ich všetky naraz len s jedným USB-C kábel, rozlúčiť sa chaotický kábel a pracovnej ploche.

Nabíjací Dok pre AirPods a iWatch

Dock pre AirPods a iWatch môže byť detachedfor samostatné použitie, tam je USB-C nabíjanie portom na bočnej strane. Vaše iWatch automaticky prejde do nočnom stolíku režime, takže môžete používať ako budík.

Kábel Úložný Priestor

Stačí zabaliť káble pre iWatch a AirPods a ukladať ich úhľadne v úložný priestor na základni, takže potrebujete len pripojte nabíjací kábel do rýchleho bezdrôtový nabíjací stojan, šetrí miesto na vašom stole! (Poznámka: Lightning kábel pre AirPods je SÚČASŤOU, a iWatch Magnetická Nabíjačka, USB Kábel NIE je SÚČASŤOU balenia)

Vertikálne a Horizontálne Nabíjania

Dual plnenie cievka umožňuje účtovať na výšku a na šírku, ktoré vám poskytnú pohodlné pozorovací uhol sledovať videá, Tvár Čas, posielať správy a odomknúť telefón s Tvárou ID počas nabíjania.

Čo je v Krabici

1 x Kue Bezdrôtový Nabíjací Stojan 1 x AirPods & iWatch Nabíjací Dok 1 x Nabíjací Kábel pre AirPods(Zahrnuté a vopred nainštalovaný v doku) 1 x 1,2 m/3.9 ft USB-C nabíjací Kábel 1 x Príručka pre Používateľa Ak si zakúpiť adaptér balík, budeme vyberte správny adaptér pre vás na základe vašej krajine.

O Kue Exkluzívne ATB Technológie

S high-kvalitné medené dual cievky a vyvinutých a rozšírené ATB (Aut. Teplotná Rovnováha) chladiace technológie, účinnosť nabíjania bude veľmi zvýšila a plne chránené počas celého nabíjania. Ako Priekopník Bezdrôtovej Nabíjačky Priemysel, Kue sa zameriava na inovácie dizajnu a technológie s cieľom poskytnúť najlepší bezdrôtové nabíjanie skúsenosti zákazníkov po celom svete.

Štítky: airpodspro prípade, keysion magnetické bezdrôtová nabíjačka, muži iwatch, att telefóny, dock station, charg stanice, airpod pro, dvr nabíjačku 12v, dex stanice s9, ssd lg notebook.


( 2 Hodnotenie )

Počet