Plátno Vodotesný Batoh pre Dospievajúce Dievča Chlapci Bookbag USB Proti krádeži Notebooku Študentský Školský Batoh pre Mužov, Ženy Tašky

€13.47


Postupujte podľa Dostať Darčeky

Sme nový obchod , rôzne Nový batoh vám na predaj priebežne, Podľa našej predajni , Tak, že získate 1 darček , jeden ID môžete získať 1 darček . Majte prosím na pamäti, ak chcete zanechať správu "sledujem" pri uvádzaní poradí, takže dar môže byť zaslané. Nastavte heslo: 1. V štáte počiatočné heslo 000, stlačte a podržte tlačidlo bodka pod heslo zámku; 2. Zadajte heslo, ktoré chcete, a uvoľnite bodka na dokončenie.

O Platbu

Popíšte váš značky príbeh, vrátane vytvorenia a developme 1. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní, ak miesto v poradí. 2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich vlastnej krajine. 3. Akceptované spôsoby platby: v Súčasnosti môžete platiť Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti. Akékoľvek ďalšie otázky o platbe

Poštovné a dodávky

1. Objednávky a budú zaslané v priebehu 3-7 dní po platbu, zvyčajne to trvá 20-60 dni, aby sa dospelo. 2. Pls požiadajte nás o pomoc, keď máte niečo, čo chcete zmeniť,ale, keď, aby bol poslaný von ,nič sa nemôže zmeniť žiadne ďalšie 3.Medzinárodnej prepravy potrebuje dlhý čas, prosím, buďte trpezliví, sa môžete skontaktovať s nami kedykoľvek (s výnimkou nedeľu a štátny sviatok) pozemok môže byť náhodné poškodenie, vrátane zlúčenia, mimo tvar ,aj stratil, pls láskavo pochopiť, Ak nechcete dostávať svoj pozemok,alebo je poškodená,alebo prijímať chybné výrobky, pls kontaktujte nás a poskytnite niektoré fotografie ako dôkaz, dajte nám zistiť, dáme vám o spokojní riešenie ,pls, netrápte sa.

Opustí Spätnú Väzbu

Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku nám všetkým dokonalý 5-hviezdy spätnú väzbu,budeme vďační, ak budete nespokojný s tým, pls láskavo kontaktujte nás okamžite namiesto opúšťa žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, Budeme riešiť problém a uspokojiť vás veľmi pekne vám Ďakujem za čítanie.

Štítky: batoh usb tepelnej, dj hoody marshmallow, disk taška dj, handričkou obed tepelnej, kúpiť taška marshmallow, taška mochilas b170, dj a producent skrillex batoh, batoh bpzmd svetelný, trendový batoh broochs, taška mochilas b304.


( 0 Hodnotenie )

Počet