Flip puzdro Pre Iphone6s Iphone7 IphoneX Iphone11 Capa Fundas Etui Luxusný Kožený Kryt Telefónu príslušenstvo shell Coque carcasas taška

€8.15


Vitajte v našom obchode! Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, odpovieme vám hneď ako to bude možné!

SPÔSOB PLATBY

1. Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako Alipay, kreditné karty,real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

DOPRAVA

1. Naše prepravné ceny zahŕňajú náklady na prepravu, manipuláciu, balenie a súvisiace náklady na pracovné sily. 2. Položky sú všeobecne dodávaný s 7 pracovný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.). 3. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. 4. Objednávka bude odoslaná na váš list lodnej dopravy v rámci dodacej lehoty týkajúci sa zoznam prepravné služby nižšie. Ak nechcete dostávať balík v čase doručenia ,prosím, kontaktujte nás, budeme sa s tým vyrovnať a reagovať do 24 hodín u vás.

Spätná VÄZBA

1. Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom dochádzky neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy), budeme sa snažiť vyriešiť problém. 2. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy.

Štítky: sklo česť p20 lite, pastelové iphone7 prípadoch, iphone6s telefón prípad osobitného, iphon xr, iphone7 prípadoch transparentné luxus, prípade flip iphon, iphone xs max real kožené puzdro original, prípade iphone7, iphone6 6s telefón prípadoch, iphon12.


( 1 Hodnotenie )

Počet