5 mm ID Motocykel Paliva Riadok Hadice Trubice Pre 50 110 125 140 150 160 200 250 cc ATV Štvorkolky to Dirt Bike 1/4" 5mm Palivové Hadice 1meter

€3.75


Popis: Stav: 100% Nové Položky S Veľmi Dobrom Stave Pred Package Balík Zahrnuté: Tento Výpis Je Za 1 ks 5 mm ID Motocykel Paliva Riadok Hadice Trubice + 1 pc XLJOY prívesok Farba: Ako Na obrázku Obutie: 5 mm ID Motocykel Paliva Riadok Hadice Trubice Pre 50 110 125 140 150 160 200 250 cc ATV Štvorkolky to Dirt Bike 1/4" 5mm Palivové Hadice 1meter

Poznámka: Prosím, porovnať naše výrobky s váš motocykel alebo predchádzajúce diely máte vážne VEĽKOSŤ, MODEL a iní, než nákup.

Platba 1. Prosím potvrďte doručovaciu adresu a informácie skôr, než objednaní a zaplatení. 2. Budeme loď balík von do 3 pracovných dní po Alipay potvrdil platby. 3. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojho krajiny je vlastný úrad na určenie, či tieto dodatočné náklady budú pred vašim nákupom.

Zásielky 1. Prosím skontrolujte nasledovné poštovné čas na odkaz: · usa: o 15-25 pracovných dní · Austrália/Nový Zéland /Európa: o 25-45 pracovných dní · Rusko/Mexiko/Kanada/Španielsko: o 35-60 pracovných dní · Brazília/Južná Afrika/Južná Amerika: o 45-90 2 pracovných dní. Niekedy medzinárodnú dopravu je z predávajúceho kontroly a bude mať vplyv mnoho faktorov. Prosím, neváhajte a ihneď nás kontaktujte pre ďalšiu pomoc, ak ste nedostali vašu balík po predpokladanom čase. Budeme sa snažiť v našich silách, na vyriešenie vášho problému a zabezpečiť si spokojný zákazník s nami. Ďakujeme za pochopenie a veľkú podporu.

Return 1. Každá položka bola kontrolovaná vo veľmi dobrom stave pred dodávaný. V prípade, že bol poškodený počas prepravy, nebudeme akceptovať návrat na výmenu alebo vrátenie peňazí. 2. Vráti sa musí vykonať do 30 dní potom ako kupujúci dostane tovar. A Kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné, pokiaľ je položka nesprávne alebo chybné.

Kontakt spokojnosť Zákazníka je našou najvyššou cieľ. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás okamžite, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém na prvýkrát. Avšak, vzhľadom na časové pásmo rozdiel medzi nami, niekedy nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 1 pracovný deň, že nám to umožňuje reagovať. Ďakujeme za pochopenie.

Spätná väzba 1. Ak máte akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. 2. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, 5 Star Pozitívna spätná Väzba bude veľmi ocenil. Vaša pozitívna spätná väzba bude veľkou inšpiráciou pre nás lepšie služby zákazníkom. Ďakujeme vám za vašu veľkú podporu. Myslíte, že XLJOY Užite si Nakupovanie Čas!

Štítky: Linhai 300, palivové hadice, štvorkolky atv 150, hadica benzín, 110cc quad, roblox tee tričko, 100 mm potrubie, benzín palivový filter, karburátoru mini atv 49cc, palivové trubky.


( 1 Hodnotenie )

Počet