AMill 2M 5M TV Podsvietenie RGB 5050 USB Powered LED Pás Svetla Pre 24 Inch-68 Palcov TELEVÍZOR Zrkadlo PC Izba Dekor S Diaľkovým ovládaním

€3.23


Špecifikácia:

Názov:USB LED Pásy Svetla

LED Typ: 5050 SMD

Napätie: 5V

Farba LED: RGB

Pásy Svetla Dĺžka: 0,5 M 1M 2M 5M 10 M

Vodotesný: Nie

Vzdialenej: 24 Kľúče, IR Diaľkové Ovládanie

Package:1 x Led Svetelné Pásy, 1 x 24 Kľúče, Diaľkové

Funkcie: -Ideálne pre cove, garniža, polica alebo šatník osvetlenie alebo komerčné aplikácie, produktu zobrazí, podľa počítadla svietidiel, tento LED pás je dodávaný prostredníctvom merača v rôznych farieb, s vnútorné alebo vonkajšie hodnotenie. -Poháňané všetky zariadenia s výstupom 5V USB port, ako sú napríklad Počítačové, Desktop, notebook, Tablet, Kartu, Auto Cigaru ľahšie. atď. -Šetrné k životnému prostrediu, žiadne žiarenie, žiadne blikanie, nie je na škodu pre ľudské oči. -Úspora energie, žiadne teplo, nízka spotreba, stabilný výkon. -Šetrné k životnému prostrediu, žiadne žiarenie, žiadne blikanie, nie je na škodu pre ľudské oči. -Tento pás je dodávaný s 3 m samolepiace podklad pásky pre jednoduchú aplikáciu na takmer akúkoľvek čistý povrch.

Štítky: 8 ft led trubice, slepý kábel, rgb panel pc, govee tv, pc rgb, rgb light, biele, emc led controller, led pásy, led rgb pásy, ďalšie čítanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet