Obal Plagáty Priehľadné Samolepiace Svadobné Photoalbum Zápisník Dieťa Fotoalbumy Stockbook Photocard Držiteľ Skladovanie

€28.14


Samolepiace bezprašné ovzdušie-Bez Lepidla Zadarmo

Album Baby Fotoalbum Samostatne Nálepky Skladovanie 12 15 Palcový Transparentný Samolepiaci Svadobný Photoalbum Cestovné Vintage Stockbook

Samolepiace Albumy

20sheets / 40sides

--> Takmer Všetky Veľkosti

Môže mať takmer všetky veľkosti, 3X5, 4X6, 5X7, 6X8,8X10, s dekoratívne nálepky.

-->Samolepiace

Transparentné a čisté plastové prekrytie film s self-dodržiavať, to môže byť na dlhú dobu, nie je potrebné lepidlo.

--> Funkcia

Tento špeciálny zápisník je navrhnutý tak, aby vaše nezabudnuteľné fotografie. To je bezprašný,vzduch zadarmo a nepremokavé, ktorý je ideálny pre dlhú dobu a kvalitné uchovanie vašich spomienok.

--> Darček

DIY Foto Album je skvelý darček pre vaše rodiny a priateľov. Dobrý darček na narodeniny, Valentín, Deň matiek, Vianoce a mnohé iné špeciálne príležitosti.

--> Teplé Tip

Prosím, aby trochu sa líši vzhľadom na ručné meranie,uvedené rozmery sú len pre referenčné účely.

Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora správnosti/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

--> Naše služby:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím, dajte nám vedieť a my vám poskytne najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr. ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: držiteľ photocard, materiál zápisník, photoalbum zápisník, photocard binder knihy, foto albumy 1015, papierový zápisník, instax album denník, album fotografií, kpop photocard, boxy scrapbooking.


( 1 Hodnotenie )

Počet