4pcs 135 mm Auto Auto Vybrať a Háčik Sada O-Krúžok Olej tesnenie Tesnenie Sťahovák Odstraňovač Plavidlá, ručného Náradia Auto Odstraňovač súprava Náradia

€2.86


Funkcie: 1. Vysoká kvalita: 100% nové vysokej kvality. 2. Široké spektrum aplikácií: Určené pre priemyselné, automobilové, hobby a remeselné použitie. 3. Šetrné k životnému prostrediu materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného kovového materiálu, vysokú tvrdosť a nie je ľahké na nosenie. 4. Bezpečné a trvalé: Môže byť použitý v rôznych strečing a označenie aplikácie. 5. Trvanlivé: To je robustné, spoľahlivé štruktúru a vysokú odolnosť. 6. Robustné a spoľahlivé: Robustný povrch a jasné pokyny, spoľahlivé priemyslu noriem. Popis: 1. Prevádzku a skladovanie sú jednoduché a bezpečné. 2. Dobrý spoľahlivosť a dlhá životnosť čas sú užitočné a praktické. Špecifikácia: materiál: kov, Farba: blue Package Zahrnuté: 1 sada olej tesnenie skrutkovač (4pcs)

Štítky: háčik vybrať set, auto lock pick, sťahovák nástroj, olej tesnenie sťahovák, háčik nástroj, tesnenie kľukového hriadeľa nástroj, o prsteň, háčik o-krúžok, chránič roll, služby ručné náradie.


( 4 Hodnotenie )

Počet