300M Wifi Opakovač Booster Dosahu Bezdrôtového pripojenia zariadenia Extender Signál Antény Booster Prístupový Bod 2.4 GHz Wi-Fi Signálu Zosilňovač

€5.81


2.4 G 300Mbps WiFi Opakovač Signálu Zosilňovač Prístupu Booster Bezdrôtová Sieť Rozsah Expander UK Plug

Popis:

Wifi signálu zosilňovač, booster, rýchlosť, vysoká účinnosť, kompaktný, prenosný a jedinečný vzhľad. Shell je vyrobená z rovnakého ABS+PC materiál, ako na Apple produkty. Jednoduchý a praktický, odolný voči pádu, tepelne-odolné, spomaľujú horenie, a ľahko ovládateľný!

Funkcia:

1. 2 Pracovné Režimy: Repeater a AP, mobilného telefónu/tabletu/počítač je možné nastaviť, len je potrebné nastaviť raz, všetky bezdrôtové zariadenia môžu byť použité.

2. Bezdrôtový štandard IEEE802.11 b/g/n.

3. Prenosová frekvencia: 2.4 GHz~2.4835 GHz.

4. Podpora WPA2, WPA a WEP9 (128/64).

5. Jednoduché nastavenie sprievodca softvérové rozhranie.

6. WPS one-key encryption, účinne bráni squatterov siete.

Špecifikácia:

Pripojte Typ: Plug UK

Farba: Biela

Package Hmotnosť: 153g

Veľkosť produktu: 7.8 X 5 X 6typ/3.07 X 1.97 X 2.36" (Bez Zástrčky)

Veľkosť balenia: 11.2 X 11.2 X 6,5 cm/4.41 X 4.41 X 2.56"

2 Pracovné Režimy:

Repeater Režim: Bezdrôtové pripojenie K Bezdrôtovej: Po obdržaní signálu bezdrôtovej siete z pôvodného bezdrôtový smerovač, opakovač re-prenáša nový bezdrôtový signál, aby sme dosiahli účinok zosilňuje a rozšírenie wireless pokrytia. Kompatibilný so všetkými bezdrôtovými smerovačmi (je Potrebné vedieť, meno používateľa a heslo bezdrôtového signálu), Vybavené inštrukcie pre jednoduché nastavenie. Vhodné pre nastaviť cez Mobilné telefóny, počítače, tablety, len je potrebné nastaviť raz, všetky bezdrôtové zariadenia môžu byť použité.

AP Režim: Káblové Bezdrôtové: Po sieťový kábel je pripojený k počítaču, môžete priamo prístup na Internet bez vytáčania, ako sú hotely, apartmány, dom, kancelárie, zdieľanie WiFi so susedmi, atď., stačí len pripojiť sieťový kábel, ktorý bol pripojený k repeater do sieťového portu Repeater, možno previesť káblové bezdrôtové používanie. Plug and play, Nie je potrebné nastaviť.

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 X WiFi Opakovač

1 X Anglický Manuál

1. Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2. Pre USA/CA /RU doprava je rýchlo.

3. Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín. 4. Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté .

Štítky: prístupový bod wifi, router, wi-fi 5, prispôsobiť wifi, wifi krytý vonkajší dlhý rad, vysoká wifi range extender, ubiquiti wifi prístupový bod, comfast wifi, muama ryoko wifi router, muama ryoko prenosný wifi.


( 0 Hodnotenie )

Počet