SL40-60 Série Fishing Cievky Všetky Kovové Konštrukcie Kolesa Ice Hádzanie Rybárske Príslušenstvo pre Morské Sladkovodné Rybárske

€3.61


Veľkosť: rybolov, kolesá SL série sú veľmi malé, ľahké a mini. Menšie veľkosti sú považované vo všetkých rybárskych plavidiel.

Nové Navrhnuté Brzdy: nylonové vlákno kompresie brzdy štruktúry poskytuje veľmi vysokú brzdnú silu. 8 kg brzdnú silu rýchlo zastaví otáčania kotúča a zabraňuje vlasec prelomenie.

DIY Príslušenstvo: Tento fishing cievky je viac vhodný pre úpravu niektoré z prednej a strednej modely rybársky prút. Môžete ho použiť ako DIY vlastný materiál vytvoriť si najlepšie nástroje.

Veľkosť: 3 rôzne veľkosti série SL majú rovnaký vzhľad, materiál a funkciu. Nemusíte sa starať o cenu a ostatné faktory, môžete si vybrať veľkosť cievky, ktoré potrebujete najviac.

Darček: vysoko kvalitné materiály sú starostlivo spracované aby sa tento fishing cievky. Je to ideálny darček pre príbuzných a priateľov, ktorí milujú rybolovu. Nováčik alebo skúsený rybár môže zvládnuť aj

rybárske navijaky, spinning navijaky, rybárske kolesa, morský rybolov nástroj, SL rybárske navijaky

"Špecifikácia:

Typ Produktu: Rybárske Navijaky

Stav: 100% Zbrusu Nový

Veľkosť:

SL40 ložisko: 1+1BB Cievky priemer: 42MM Linka kapacita: 3# / 50 m Hmotnosť: 55 G

SL50 ložisko: 1+1BB cievky šírka: 52MM linka kapacita: 3# / 85m Hmotnosť: 64 G

SL60 ložisko: 1+1BB cievky šírka: 62MM linka kapacita: 3# / 105m Hmotnosť: 73G

Materiál: Kov

Farba: Kov/ Žltá

Balenie Obsahuje:

1 * Fishing Cievky"

Štítky: coonor yf9000, doubl ryby, ryby lietať cievky, vysoká cievky, kovové cievky, float cievky, cievky zime, mazivo cievky, navijak nastaviť, ryby cievky.


( 2 Hodnotenie )

Počet