FDIK 12V 24V Elektrický Motor Pre Eberspacher Airtronic D4 Vzduchu Diesel Parkovanie Ohrievač Náhrada Spaľovania Truck Auto Príslušenstvo

€20.25


TopAuto 12V 24V Elektrický Motor Pre Eberspacher D4 Vzduchu Diesel Parkovanie Ohrievač Náhrada Spaľovania Truck Auto Príslušenstvo

Informácie

Názov: Elektrický Motor Pre Vzduch Diesel Parkovisko, Kúrenie

Typ:12V 24V

Materiál: Kov

Hmotnosť: 400g

MD-01 typ motora ak pre: Eberpacher Airtronic D4

MD-02 typ motora ak pre: Ostatné parkovacie ohrievača.(E. g Vyrobené v Číne a pod.)

Charakteristika Vynikajúci štartovací výkon, Vynikajúcu izoláciu Dlhú životnosť času Málo hluku

Pre Predajcov & Dropshipers: Radi, že práca s agenti z celého sveta. Môžeme poskytnúť fotografie úplne zadarmo, ale len s našim povolenia, alebo budeme niesť zodpovednosť podľa platných právnych predpisov. Ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky, len napíšte nám.

Pre Vážení Zákazníci: Toto je len TopAuto obchod v www.tantra-egypt.sk. Na zabezpečenie kvality, prosím kúpiť naše produkty len v našich oficiálneho obchodu. Ak máte akékoľvek problémy s našim produktom, prosím napíšte nám, naši pracovníci sú vždy tu, aby vám pomohol. Ak sa vám páči náš výrobkov a našich služieb, prosím, dajte nám 5 star spätnú väzbu. To znamená veľa pre nás.

Štítky: naftový ohrievač vody 12 v, vzduch naftový ohrievač, 5kw diesel chladiacej kvapaliny ohrievača, naftový ohrievač vzduchu 12 v, 70mai hardwire auta, univerzálny naftový ohrievač vzduchu, silikónové guličky v penise, naftový ohrievač, 12v auto ohrievača, 12 v ohrievač auto.


( 2 Hodnotenie )

Počet