2020 Chôdza Dragon Hračka Oheň Dýchanie Rozstrekovaný Dinosaura Vianočný Darček Pre Deti

€5.88


Funkcie:

1.Fantastický Dizajn s Hmlu Funkcia: dinosaur môže hmlu zo spreja s červeným svetlom každých niekoľko sekúnd, len vybuchla ako oheň z úst. Tam je vstavaná vody prípade v hlave, a stačí použiť za predpokladu, plastové fľaše naplniť vodou do diery. Vezmite prosím na vedomie, že voda každú náplň dokáže podporovať iba niekoľkokrát hmlu spôsobené objemu vody limit.1.Fantastický Dizajn s Hmlu Funkcia: dinosaur môže hmlu zo spreja s červeným svetlom každých niekoľko sekúnd, len vybuchla ako oheň z úst. Tam je vstavaná vody prípade v hlave, a stačí použiť za predpokladu, plastové fľaše naplniť vodou do diery. Vezmite prosím na vedomie, že voda každú náplň dokáže podporovať iba niekoľkokrát hmlu spôsobené objemu vody limit.

2.Vysoká Kvalita Materiál: celkové telo je vyrobené z poistného eco-friendly ABS materiálu, a rohy a chvost sú jasné, mäkký silikónový materiál, ktorý neublíži deti. Všetky diely sú odskúšané najprísnejšie bezpečnostné a štandard kvality, životného prostredia, non-jedovaté, pretože naše dôraz na poskytovanie vysoko kvalitné a bezpečné hračky pre deti.

3.Mechanické Outlook Dizajn s živý pohyb: celková telo je zostavený podľa mnohých rôznych veľkostiach malé časti, rovnako ako robot. Jeho krku a chvosta môže triasť, krídla môže hojdať, ústa sa môže pohybovať, a jeho silné nohy sú s kolesami, chodiť s simulative dinosaura revom.

4.Ľahko Nainštalovať a Hrať: Len si treba dať 3 AA batérie batéria prípade a nainštalovať krídla a chvost v ruke, naplňte vody v hlave, potom zapnite hlavný vypínač.

5.Upozornenie: Pre chlapcov a dievčatá vo veku 3+. 3 AA Batérie nie sú súčasťou balenia.

6.Veľkosť produktu: 47 x 27 x 17.5 cm

Špecifikácie:

Dinosaurov hudba / osvetlenie, funkcia, začiatok prepínač,

Ako dinosaury vpred,ich pazúry a krídla pohyboval v rovnakom čase,Po vzdialenosť, stop , chvost , krku , hojdačka , ústa zatvorené

elektrický zvuk a svetlo dragon dinosaura ochrany životného prostredia plast + elektronických komponentov

Package Zahrnuté:

1 x Chôdza Dinosaura v darčekovej krabičke

Štítky: mäkké vodný drak, dino lampa, sprej nepremokavé, ústny sprej, dieťa vokálne hračky, tyrannosaurus rex, interaktívne hračky teen, zložité bábika, dragon ovocných rastlín, zelda.


( 4 Hodnotenie )

Počet