Nehrdzavejúca Oceľ 2.5" alebo 3" V/OUT Tip Na Jeden Výfukový Šál Dump Ventil Výfukových Výrez s Bezdrôtovým Diaľkovým ovládačom Nastaviť

€87.91


44389 Výfukových Šál

HT - Nerezová Oceľ 2.5" alebo 3" V/OUT Tip Na Jeden Výfukový Šál Dump Ventil Výfukových Cutoutwith Bezdrôtový Diaľkový ovládač Nastaviť HT -EMP98/99+ACC

Použitie: pozrite Prosím tento veľkosť šál ( podľa špecifikácie časť ) a porovnať veľkosť na miesto inštalácie pre namontovanie *** v Dôsledku inštalácie zvaru-na šál, rozšírenú potrubia môže byť požadované, a nabitá moje vaše mechanik.

Vlastnosti a Výhody:

To je z jedného kusu chróm, nerezová šál s dual kolo tipy a je vyrobený zo 100% vysoko kvalitného T-304 nerezovej ocele. Tento šál vyhovuje väčšine áut s 2,5"/3" vstup (zvyčajne pre non-turbo motory a výfukových s 2,5"/3" vstup). Stále viac vzduchu do motora a viac výfukových sa je kľúčom k výkonu motora. To je miesto, kde výfukových šál je významné ako tip z výfukového systému. Väčšie výfukových tip znamená vyšší prietok vzduchu, efektívnosti, ktoré bránia tomu, aby protitlakovej, ktorá sa vyskytuje v bežnej výfukového systému. Keď sa valce nebudete musieť bojovať s ostatnými vyhnať ich výfukové, môžu dať viac energie prostredníctvom kolesá s veľmi minimálne obmedzenia a váš motor bude vykonávať na jeho potenciál. Tento šál zvýši o 8%-10% koní a bude vyrábať hladký hlboké throaty tón. Hladina hluku sa líši v závislosti od toho, priemer potrubia a typ rezonátor. Dual Plochý Hrot z Nehrdzavejúcej Ocele Chrome Šál Jeden Plochý Hrot z Nehrdzavejúcej Ocele Chrome Šál nosenie s Výfukových Výrez Ventil súprava "Close" nastavenie ventilu pre nižšie úrovne zvuku, ktorý znie ako sklade šál. "Otvoriť" nastavenie ventilu pre vyššie úrovne zvuku. Na Šál Poskytuje Hlboké a Hladké Tón. Zlepšuje vzhľad a Štýl Vášho Vozidla. Veľký upgrade pre vaše vozidlo.

Rozmery A Materiál:

Materiál: Vyrobené Z Vysoko Kvalitného T-304 Nerezovej Ocele Vstup Tip Priemer 2.5"/3" palcový Zásuvky Tip Priemer 2.5"/3" palcový každý Typ:Vľavo a Vpravo(pri u kúpiť,pls skontrolujte možnosti pozorne)

Package Zahrnuté: komplet doprava alebo doľava Výfukových Šál. Jedna sada diaľkového controlller nastaviť. (100% Zbrusu Nový, Nikdy Použitý, Alebo Nainštalované)

Štítky: výfukové potrubie ventil, momo výfukových tipy, 1 tip akrapovic, dual výfukových tip, výfukové plyny áut, výfukové potrubie, auto šál, elektrické výfukových valv, výfukové tip, dual tipy výfuku.


( 1 Hodnotenie )

Počet