Rýchle Dodanie Svadobné Krabica Baby Sprcha Dekorácie Vintage Krabica s Lock DIY Peniaze Box, Drevená Darčeková krabička

€9.66


Funkcie: mimo poľa má zámok a kľúč na uzamknutie kariet pre bezpečné vedenie. Top box bol strih pre kartu. Tento úložný box je vyrobený z preglejky, ktorá je trvanlivé a odolné proti korózii. Tento elegantný Rustikálny štýl, krabica je bude skutočný vyhlásenie na vašej svadbe. Je to krásne pripomienku zo vaše špeciálne deň. Špecifikácia: Názov: Svadobné Drevená Krabica Materiál: drevo Štýl:Kvetina", Mr & Mrs, Milujem ťa (voliteľné) Rozmery: 25 cm*20 cm*vyznania je 18,3 cm/9.84*7.87*7.20 v Balíku je zahrnuté: 1 X Krabica 1 X Kľúč 12 X Gumy Kruhy

1. Pre ruskú/ Ukrajina/ Bielorusko kupujúcich, Prosím napíšte vaše celé Meno , potom môžeme odoslať vašu objednávku.

2. Pre Veľkoobchod , poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava, ako DHL, EMS.

3. Pre Drop Shipping , by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás. ( Č cenovka, Č. názov spoločnosti )

4. Ak máte vysoký objem objednávok, by ste mohli urobiť, drop shipping tu.

ZÁLOŽKU uložiť, a potom kúpiť položky, ktoré chcete nakúpiť, sa dostanete 2% -3% iná zľava. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky ?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká ? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1) Vaše Pozitívne komentáre sú kľúčom k nášmu úspechu. Prosíme vás môže trvať jeden druhého opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5. Vopred vám ďakujeme za váš čas a úprimne dúfam, že budete spokojní s nákupom a našich služieb.

Mali by ste byť spokojní s transakcie:

2) Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, ako sa snažíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti. Otvorený spor nie je najlepší spôsob, ako sa vysporiadať s problémom. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Štítky: cínové pole dary, darčekové krabičky mužov, Balenie Darčeka, darčeková krabička údaje, storge darčekovej krabičke, darčeková sada poľa, mermsid darčekovej krabičke, glava darčekovej krabičke, mužov, darčeky box, darčeková krabička sociálne.


( 1 Hodnotenie )

Počet