DC 12V akvárium Vaňa Karavan Prenosné Vysoký Prietok Immersible Akvárium Caravan Pod Vodou Ponorné Čerpadlo

€4.97


Popis 100% zbrusu nový a kvalitné, Môžete pripojiť auto moc a 12V akumulátor, ľahko pohybovať. Toto čerpadlo ponorné čerpadlo, nie samostatne sacie čerpadlo a pozemky čerpadla, vôd teplota by nemala presiahnuť 40 Malých hluku, menej ako 35 db v 10 cm. Po pripojení napájania, vedomie, negatívne a pozitívne, inak bude ovplyvňovať hlavu flow, To je kefa čerpadla, nechcem, aby to fungovalo cez celý deň. Špecifikácie: Farba: ako je znázornené Napätie: DC 6-12 V Menovitý prúd: 1.2 Príkon: 30W rýchlosť Otáčania: 15000rpm Maximálna dopravná výška: nad 5 m, prietok: 840L/h Vonkajší priemer: cca 12 mm Vnútorný priemer: o 9.7 mm Balík obsahuje:

1*ponorné čerpadlo Poznámka: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Vysoká kvalita obchod pre vás!

Štítky: umývanie áut, bezdrôtová, rv umývadlo, kempingových prívesov opony, caravan nádrž, nádrž na vodu, svetlo caravaning, auto pohár, caravan wc, auto nápoj, odpadové vody nádrže camper.


( 0 Hodnotenie )

Počet