Scratch Vosku Farba Vložiť Nastavenie Nuly Farby Starostlivosti Auto Leštenie, Brúsenie Zložené Auto Styling Fix Repair Kit

€1.36


Popis:

Rozšírené Auto Scratch Remover Set je OKAMŽITÚ OPRAVU RIEŠENIE AKÝCHKOĽVEK ŠKRABANCOV, SWIRLS, alebo OZNAČENIA v AUTE. Je ŠPECIÁLNE VYVINUTÝ tak, aby ULOŽIŤ vaše AUTO pred POŠKRIABANÍM a OBNOVIŤ LESK a LESK na PRIVIESŤ SPÄŤ svoje PÔVODNÉ BRILLANCE.

Neobsahuje VOSK VZOREC, tak je GARANTOVANÉ, že ŠKRABANCE sú LEŠTENÉ a nevypĺňajú. To sa dá ĽAHKO a RÝCHLO VYMAZAŤ ROKOV OPOTREBENIA z vášho vozidla lak ako zmes KOMBINUJE STREDNE-REZANIE s JEMNÝM DOKONČOVACIE práce.

Rozšírené Auto Scratch Remover Súbor má prvotriednej KVALITY CHEMICKÝCH látok, ktoré nemá ŽIADNE ZBYTOČNÉ FARBA, FARBIVO alebo VÔNE. Dodáva sa s HUBKY, že je NAJLEPŠÍ PARTNER pre RIEŠENIE pre VIDITEĽNÉ a EFEKTÍVNY VÝSLEDOK. To je SUPER BEZPEČNÉ POUŽITIE a CHRÁNI vaše auto je PÔVODNEJ FARBY. To je ZARUČENÉ BEZPEČNÉ akékoľvek JASNÉ, KABÁT, jednostupňové a viacstupňové FARBY. To je SUPER JEDNODUCHÉ a POHODLNÉ POUŽITIE.

Špecifikácie:

Názov produktu: Auto Scratch Remover

Produkt obsah: 30ml

Produkt hmotnosť: 35 g

Package Zahrnuté:

1 x Advanced Auto Scratch Remover

1 x Huba

Štítky: feu auto poškriabaniu súprava na opravu, glas scratch remover, auto hrdze súprava na opravu amazon, nástroj scratch remover, kia scratch remover, zatooto auto poškriabaniu, auto poškriabaniu kia, auto hrdze, opravu kovov, auto strane poškriabaniu, kita auto poškriabaniu.


( 1 Hodnotenie )

Počet