Pánske Náramky Nové,Tkané Cool Darček Kožený Náramok Mužov Náramok Muž, Náramky, Braclet Pulseira Masculina Couro Deri Bileklik

€4.27


1. Druh: Náramky & Bangles

2. Materiál:Top pravej Kože a Ušľachtilej Ocele a Magnet

3. Farba: Čierna a hnedá, Napríklad fotografie zobraziť

4. Špecifikácia: 19 cm, 20.5 cm a 22 cm. Prosím, poznámku, dĺžka, ak potrebujete. Vďaka

5. Pohlavie: Muži,chlapcov aj ženy

6. Miesto pôvodu: Čína (pevninská časť))

7. Charakteristiky : a. Fashional a všeobecné šperky. Zobraziť jedinečnú individualitu

b. Zdravotnej starostlivosti funkciu. B krúžky dôveru a veľa Šťastia

c. Svetlo a anti-bakteriálne a č hrdzaveniu

8. Príležitosti: Láska darčeky, Výročia, oslavy, Tanečné party, Cestovanie, pamätník, Obchodné názvy, Propagačné reklamy atď.

Vitajte na StyleSea Krásy online obchode! Poď a Ukáž svoj ŠTÝL a INDIVIDUALITU!

StyleSea Krása je profesionálny a vedúcou spoločnosťou v oblasti výroby a vývozu väčšina druhov jewelries,oblečenie a doplnky.Ak ste jednotlivec kupujúceho,majte prosím na pamäti, ak chcete pridať nás na váš St zoznamu. Ak ste predajca alebo distribútor a tiež hľadá obchodného partnera v Číne, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Našimi hlavnými klientmi sú z Európy, Ameriky, Ázie a Juhovýchodnej Ázie atď. Vynikajúcu Kvalitu výrobkov a služieb sú hlavné výhody vyhrať a zväčšenie viac medzinárodných trhoch.

Sme a bude robiť všetko, aby sme dokázali splniť vaše očakávania! Znamená to !

Vyberte Si StyleSea, Vyberte Krása

Veľkú starostlivosť balenie v každej podrobnosti na zaistenie bezpečnej prepravy do vás .

Všetky tovary sú balené v štandardných a bezpečné balenie. Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite prijať. Ak to bolo zlomené alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať nám, radi vám vyriešiť problém na prvýkrát (takmer do 12 hodín).

Doprava zadarmo je k dispozícii iba na odoslanie do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail alebo ePacket. A vám tovar dorazí do asi 15~25 pracovných dní. Ak by ste potrebovali tovar naliehavo, alebo kúpiť viac produktov, môžeme poslať im tým Vyjadruje,ako DHL, alebo EMS a tak ďalej.

Dopravca Meno

Odhadovaný Čas v Tranzite

Sledovanie Služby

DHL

Asi 3-5 dní

www.dhl.com

UPS

Asi 3-5 dní

www.ups.com

EMS

O 5-7 dní

www.ems.com

Čína Príspevok Air Mail

O 15-25 dní

www.intmail.183.com

HKPOST

O 15-20 dní

www.hongkongpost.com

Ak potrebujete akúkoľvek pomoc pre rýchle dodanie, neváhajte a kontaktujte nás.

Nie sme zodpovední za prípadné clo a dane vo vašej krajine. Ale môžeme napísať produkt alebo "name" na prepravný poriadok pre jednoduché zúčtovanie Ciel. A všetky výrobky by mali byť odoslané na www.tantra-egypt.sk overené adresu. Vďaka.

Platba sa očakáva, že bude prijatá do 24 hodín po zaplatení ukončené. Po potvrdení platby a doprava informácie, budeme okamžite zariadiť zásielky do 2~3 dni .

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby. Sme prijať aj iné rôznych platobných položiek,napríklad Bankovým Prevodom, Western Union, Kreditné Karty, Visa,Master Card, atď.Ak spĺňate všetky platobné problémy,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Ďakujem.

Musíme prijať náležité opatrenia na ochranu našich jewelries a príslušenstvo od prachu a poškodeniu.Prosím, láskavo dávajte pozor na nasledujúce pokyny.Vďaka.

Ak máte akékoľvek otázky alebo nespokojnosť o našich produktoch,môžete dodať problémy nám okamžite. Uvidíme, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. Prosím, nenechávajte žiadne Médium alebo Negatívnej spätnej väzby pred KOMUNIKÁCIE .Vďaka.

Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania. Úprimne vás pozvať na dovolenku PÄŤ Hviezdičiek a Pozitívne komentáre, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Bude to len trvať iba 1 minútu . Ďakujeme! Ak nie, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť pred odchodom žiadne neutrálne a negatívne spätné väzby. Odpovieme vám hneď, ako to bude možné (takmer do 12 hodín ) a snažiť uspokojiť vás. Ďakujem vám veľmi pekne!

Pre Farebné Nezhody: O skutočnú farbu možno mierne líšiť od obrázkov.To môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody,ako je napríklad obrazovka odraz v monitor, svetelný efekt a ďalších faktorov.

Pre ruských zákazníkov: Prosím správne vyplniť vaše meno a priezvisko prijímač.Pretože Post Politiky je v Rusku pomerne prísne. To je dôležité pre vás dostať svoj pozemok rýchlo a úspešne.

Dúfam, že sa vám budú mať šťastný zážitok v našom obchode.Všetko najlepšie. Ďakujem.

Vaša spokojnosť je náš konečný výkon. To, čo sme povedali, je to, čo robíme ! ! ! ! !

Štítky: 3 v 1 náramok, muži punk braclet, braclet muž, mans kožené braslet, punk braclets zábal, veľké kožené braclet, zlaté braclets mužov, braclet zlato, prispôsobiť braclets mužov, braclet kože.


( 0 Hodnotenie )

Počet