Seashine Mihalnice Rozšírenia L Curl Objem Riasy 8-18 mm Mix Dĺžka Jednotlivé Riasy Klasické umelé Riasy Rozšírenia OEM Objem

€2.05


Seashine Lash Factory Názov Produktu: Seashine Jednotlivých Lash Extension 1 Zásobník 12 Riadkov Jednoduché Fanúšikov Jednotlivé Mihalnice Rozšírenie Klasickej Jednom Zväzku Riasy Fanúšikov Materiál: Kórea Faux Noriek Jednotlivé Riasy Curl: J/B/C/CC/D/DD/L Hrúbka: 0.05 0.07 0.12 0.10 0.15 0.20 0.25 Dĺžka: 8 mm 9 mm 10 mm 11 mm 12 mm 13mm 14 mm 15 mm Mix(16-19 mm môže vlastné) Špecifiká: Prírodné mäkké najlepšiu kvalitu 100% handmade mihalnice rozšírenie Darček:Ak nákup viac ako 10trays náhodne poslať oko podložky,rias štetcom alebo lepidla krúžok .. . Sme profesionálne !!! 8) Výhody pre Seashine riasy: 1,Seashine špeciálne študovaný materiál je dodávaný na LNS funkcie: svetlo, prírodný, mäkký. 2. Môže byť odstránený z pásku ľahko. 3,tvar drží ako pôvodné nad 1 rok. 4, kvalitné tapety vyhýba zvyšku na rias držiteľ, silné lepidlo umožňuje recykláciu. 5, Tvrdý package nevyužíva žiadne rozbité počas sprostredkovať. 6, Sme výroba, poskytujeme rýchly odchod s najlepšie ceny. 7, Seashine rias je autorizovaný spoločnosťou SKO, SDS, úplne ruky-takže žiadne zviera test. 8, Hromadné cene a vlastné označenie sú priechodné.

Relatívna Produkty môžete ako:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seashine je Najviac Profesionálne Predĺženie Rias Výrobca a Vývozca, od roku 2009, s vlastnou značkou služby k dispozícii, sme hrdí na pomoc mnoho zákazníkov od malých online predajca veľký kozmetické distribútor vrátane mnohých najznámejších značiek v odvetví kozmetiky a kozmetickom priemysle po celom svete. S nákladovo efektívnych produktov a flexibilné výrobné sme našim zákazníkom:

CUSTOM DESIGN

Zákazníci si môžu vybrať z našich vzorov alebo poskytnúť svoje vlastné vzory. Sme sa prispôsobiť lash curl, dĺžka a hrúbka vašich požiadaviek.

VLASTNÉ ŠTÍTKY

Akceptujeme ochrannou známkou, zákazník za predpokladu, štítky, Môžeme tiež poskytnúť pomoc pri štítok vývoj a dizajn.

VLASTNÉ BALENIE

Zákazníci môžu poskytovať vlastné polia s ich UPC kódy pre lodnú dopravu. Štandardné balenie je tiež k dispozícii pre poskytovanie.

REÁLNA CENA

Celkové predpokladané náklady na súkromné označený produkt je možné len vtedy, určí na základe produkty vybrané plus balenia, množstva, označovanie požiadavky a dokončovacie detaily.

Ako začať?

Naše marketingové a výroby tím bude úzko spolupracovať s vami a prevedie každú novú súkromných označenie výrobku od konceptu k výrobe procesu, ktoré vám pomôžu vytvoriť rias rozšírenia produkty, ktoré si vyžadujú, rýchlo a ľahko.

KROK 1

Zákazník dáva náš tím označenie rias rozšírenia štýly potrebné, a takto to zaslaním množstvo, označenie & tlač umelecké diela a iné pokyny, ak sa vyžaduje;

KROK 2

My vám potom ponúka citovať a označenie doba. Ak prijatá zákazníkom, sme sa potom pripraviť vopred-výroba vzorky pre zákazníka na posúdenie a schválenie.

KROK 3

Zákazník schvaľuje a/alebo dáva pripomienky k všetkým vyššie uvedeným. Ak je to potrebné vzoriek bude pokračovať, až kým schválenie zákazníka. Výroba doba sa potom začne o doručení písomnej objednávky a platby prijaté.

KROK 4

Zákazníka, aby okamžite ide do výroby, a je dodaná v dohodnutom podľa nákladnej zvolený spôsob a doba daná.

Pripravený pre súkromné vlastné značky s Seashine Riasy? pošlite nám správu dnes a sme pripravení počúvať vaše požiadavky!

Štítky: objem materiálu, rias rozšírenie dl curl, objem knihy, 0 curl riasy, morská víla curl riasy, l curl ploché riasy, ič objem, rias rozšírenia l c curl, rias rozšírenie l curl objem, materiál curl riasy.


( 1 Hodnotenie )

Počet