2 ks bez Chýb LED Číslo Auta špz Osvetlenie 12V pre Toyota Corolla E11 Noe Vios SCP4 NCP4 AXP4 Koruny S180

€5.38


2 ks bez Chýb LED Číslo Auta špz Osvetlenie 12V pre Toyota Corolla E11 Noe Vios SCP4 NCP4 AXP4 Koruny S180

Funkcie: Žiadne poškodenia pôvodnej bývanie Č obc chyby na všetky aplikácie modelov Priamej inštalácie, bez zapojenia alebo úpravy, len plug and play, Nízka spotreba energie, vysoká účinnosť a úspora energie obsahuje jeden pár vysoký výkon bez chýb LED špz osvetlenie Každý špz svetlo je vybavené 18pcs 2835 SMD Čipov , vyrába super jasné svetlo Špecifikácia: LED typ: 2835 SMD Čipy LED počet: 18 ks *2 farbu Svetla: Biela farba Svetla: 6000-6500K svetelný výkon: 270LM *2 Napätie: 12-30V Shell farba: Biela Shell materiál: Vysoká hustota inžinierskych plastov Životnosť: Viac ako 50.000 hodín Žiadosti: (Kompatibilita Je Len Pre Referenčné účely. Prosím, Porovnať Časť Č.S Originálnym Jeden Pred Zakúpením!)

pre Toyota Corolla E11-------------------------------------1997-2001

pre Toyota Corolla ZZE12_NDE12_ZDE12-----------1997-2001

pre Toyota Crown S180-------------------------------------2003-2008

pre Toyota Noah Voxy ZRR7------------------------------(ab 2007)

pre Toyota Starlet EP91------------------------------------1996-1999

pre Toyota Vios SCP4 NCP4 AXP4---------------------2002-2008

pre Toyota Previa ACR50,GSR50-----------------------2006-2010 Package zahrnuté: 2* LED špz Osvetlenie

Inštalácia Varovanie: Ako bezpečnostné opatrenie, uistite sa, že auto má čas vychladnúť správne pred začatím inštalácie. Dať vozidlo do parku alebo uistite sa, že je bezpečne v výstroj. Uistite sa, zapaľovanie vypnuté a kľúče odstránené. Buďte opatrní, aby sa zabránilo popáleniu, najmä keď zapnúť alebo vypnúť osvetlenie vozidiel. Buďte opatrní, aby sa zabránilo drvenie alebo rezanie žiarovky. Tiež sa uistite, nedotýkajte sa žiarovky s prstami, ako to spôsobí blotting. Plne preskúmať pripojenie, kontaktné miesta, porty a vodiče ako chybné spojenia môže spôsobiť osvetlenie problémy. Uistite sa, že koniec žiarovka neprichádza do kontaktu s interiéru svetlo štít svetlometu pri úprave žiarovky. Pri mojej objednávky bude dodaný von? Prosím zaplatiť za objednávku Prostriedkov na účet ( do cca 12 hodín), Potom sme loď všetky tovaru podľa objednávky naraz. O faktúry a text? Ak potrebujete zobraziť nižšiu cenu pre miestne vlastné, prosím, informujte ma v prvom rade. Môžeme robiť, čo sa vám páči na vlastné absolvovanie. Môžem veriť obrázok publikované? Všetky fotografie sú 100% pôvodnej prijať naše photogarphers. Farby môžu byť odlišné v dôsledku odchýlky medzi počítačové monitory nastavenie a nahý oči farebný rozdiel. Vrátenie a Vrátenie peňazí: Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Záruka: 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk spätná Väzba: Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste sa obrátili na aftersale služby skupiny bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti. Potom budeme zlepšovať naše služby okamžite. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich. Ďakujeme vám za vašu objednávku a spolupráce s našimi úprimné!

Štítky: 1996 corolla, rukoväť toyota corolla 1995, noe toyota, corolla e11, corolla e12, korunu toyota, toyota e11 prípade, vlastné toyota koruny, 2001 toyota corolla, jzx100 známka 2.


( 1 Hodnotenie )

Počet