Dart Cieľ senát Nastaviť Pena Axe Hádzanie Hry Bezpečný Hrať Schopnosť Pestovanie Hračka pre Deti, Krytý Vonkajší Narodeninovej Party

€10.32


Dart Cieľ senát Nastaviť Pena Axe Hádzanie Hry Bezpečný Hrať Schopnosť Pestovanie Hračka pre Deti, Krytý Vonkajší Narodeninovej Party

Odrážky: 1、Schopnosť Pestovanie: pena axe hádzanie hra poskytuje dostatok výziev a veľmi vtipné. To môže zlepšiť, ruka-oko koordinácie a motoriky.

2、Vhodné Skupiny: Vhodné pre deti od 6 rokov. Ďalšou výhodou je, že záznam skóre môže pomôcť posilniť matematické pojmy!

3、Bezpečné Hry: Vyrobené z ľahkého peny a pribrala flanelové, hračka je bezpečné hrať. Cieľ je vyrobená z viacerých vrstiev materiálov, odolná a ľahká nie je na škodu.

4、Prísavky: zahrnuté prísavky a dvere háčiky umožňujú pružne zavesiť cieľ v interiéri alebo exteriéri, a si šťastný čas na prax a doubleclick dart hádzanie, streľba kdekoľvek v obývacej izbe, trávnik, záhrade alebo na vnútorné a vonkajšie.

5、Kompaktné Skladovanie: okrúhly cieľ môže byť rýchlo otočiť a sklopiť, a môže byť úhľadne uložené v cene šnúrkou skladovanie tašku.

Špecifikácia:

Názov: Dart Cieľa Stanoveného

Materiál: pena + plast + textílie

Veľkosť(cca.): cieľ: priemer 70 cm/ 27.56 v; sekera: 14 cm/v 5.51

Balenie Zoznam:

Cieľ * 1

Sekera * 2

Sticky Loptu * 5

Štítky: prak, slávnej hry vonku, hra vonku, hunt prak, ax, pro cieľ, vonku trávnik hra, boba fett prilba, ax dreva, šípky hádzanie hra.


( 0 Hodnotenie )

Počet