4 Ks/Veľa Auto Door Lock Ochranný Kryt Pre KIA K2 RIO 2017-2020 Spony Ozdobné Nálepky, Interiérové Doplnky Časti Lišty

€3.59


4 Ks/Veľa Auto Door Lock Ochranný Kryt Pre KIA K2 RIO 2017-2020 Spony Ozdobné Nálepky, Interiérové Doplnky Časti Lišty

Výrobok Obsahuje: 4 Ks / set

Vhodné Pre:Pre KIA RIO 2017-2020

Návod Na Inštaláciu :

1.Uistili, že povrch, ktorý produkt je možné aplikovať je čistý ,suchý a zbavený všetkých oleja ,mastnoty a vosku.

2.Určiť presné umiestnenie produktu.

3.Odstráňte ochranný film z lepiacej pásky zarovnajte starostlivo a potom pevne stlačte, aby ste zabezpečili správnu priľnavosť.

4. Nehýbte produkt alebo umyť vaše auto v 24 hodín po inštalácii

Poznámka:

Aby sa predišlo zbytočným problémom, potvrďte prosím, že položka model je vhodný pre váš model v čase nákupu! Tento produkt má jedného roka záručnej doby. Man-made poškodenie sa nevzťahuje záruka. Prosím, použite výrobku správne. My sme všetko úsilie na zobrazenie farieb a veľkostí našich produktov v našom obchode. Ale skutočné farby a veľkosti sú predmetom drobné odchýlky, ktoré sú mimo našej kontroly. Dovozné Clá: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Vážime si každé hodnotenie môžete. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím ohodnoťte nás 5 hviezd! Ak máte akékoľvek problémy so produktov, prosím, kontaktujte nás v čase, vyriešime každý problém!

Štítky: kia rio x line, kia rio 2013, kia rio x line 2020 prípadoch, príslušenstvo, diely kia rio, amsamotion kábel, k2 kia rio, rio ub, kia rio príslušenstvo automobily, kia sportage logo, rýchle kradne.


( 3 Hodnotenie )

Počet