Ľudské Torzo Tela, Anatómia Model Srdca, Mozgu Kostra Školské Vzdelávacie 11Inch

€17.81


Ľudské Torzo Tela, Anatómia Model Srdca, Mozgu Kostra Školské Vzdelávacie 11Inch

VEĽKÝ UČENIA ANATÓMIE MODEL PRE ĽUDSKÉ TRUPU PRE DETI: Ľahko odstrániť a montáž rôznych častí,dostatok detailov pre deti, aby pochopili, kde sa veci ísť a ako sa zmestili spoločne.Skvelé pre triede alebo doma.Skvelé pre každého, kto sa zaujíma o anatómii, ošetrovateľstva, fyziológie, atď...

INFORMATIVEV ANATÓMIE MODEL učebná pomôcka PRE ŠKOLY & TRIEDE: Vrátane trupu, mozgu(2 diely),srdce, pažeráka trachey a aorty, pľúc (4 diely), lebka spp,žalúdka, membrána, pečene, pankreasu a sleziny, hrubého čreva.Celkom 15 označenie oblasti. Vhodné na základnej škole na gymnázium veku deti a aj pre profesionálne použitie na ilustráciu anatómie pre pacientov.

PRENOSNÝ 3D ĽUDSKÝCH MODEL S ORGÁNY: môžete Si model od seba ako puzzle. Prenosná veľkosť rozmerom sa zmestí do vašej tašky a prijať do tried alebo sedieť na vašej poličke na displeji. Ideálny darček pre deti.

PEVNÁ & ODOLNÉ KONŠTRUOVANÉ ANATÓMIE MODEL: Vyrobené z PVC odborné vyučovanie model aids dodávateľa. Prichádza s pokynmi a textílie na čistenie.Kusy zapadajú pekne aj vyrobené. Vzhľadom na uzavretom priestore, môžu byť niektoré cítiť, ale cítiť vybledne po uvedení na čerstvom vzduchu.

VEĽKOSŤ: 28 cm/11inch, TEPLÉ TIPY: kúsky sú drobné, tak VŽDY DRŽAŤ PREČ deti, ktorí ešte dať veci do úst!

Tento výpis je nové-v-otvorenom-box 11-palcový Ľudské Torzo Tela, Anatómia Model s vymeniteľné srdca, mozgu a v ďalších orgánoch, dodávané v pôvodnom, znovu hermeticky uzatvoriť retail balenie. Táto položka bola kontrolované, aby sa zabezpečilo, že je bez dae.

Položky: Anatómia Model

Materiál: PVC

farba: červená

Diely: 15parts - trup, mozgu (dve časti), srdce, pažeráka, trachey a aorty, pľúca (štyri časti), lebka spp,žalúdka, membrána, pečene, pankreasu a sleziny, hrubého čreva.

Funkcie:1. Platné pre školy a/alebo s fyzické zdravie triedy. Táto vizuálna pomôcka môže pomôcť prehĺbiť pochopenie thestructure z humanorgans.2. To je ideálne hodí k triede alebo operácii. Veľkosti modelu, znamená to, že vám canview z primeranej vzdialenosti a všetky významné informácie môžete ľahko identifikovať.

Obsah balenia: 1x Ľudských orgánov Model

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: kamufláž nylon, ľudský mozog, reťaz popruh top, kati trupu, ľudské telo, ľudské kosti španielsky, 1 ľudských kostí, bežné korzet top, ľudský orgán, anatómia orgánov.


( 1 Hodnotenie )

Počet