PRIETOK ZÁTKA - AUTOMATICKÉ SÚDOK VÝPLŇ DUOTIGHT NA VARENIE

€6.45


Prosím použite nižšie uvedený odkaz ku kúpe na náš nový obchod:

ďakujem .

KL09393 duotight Prietok Zátka - Automatické Súdok Výplň

Tento tok zátka zahŕňa: * 2 x duotight 8mm x 5/8 push armatúr * 1 x loptu float * 1 x nerezová pružina * 2 x rovno 8mm stolárov * 1 x akryl priezor (5/8 s vonkajším závitom na oboch stranách) je To naozaj šikovný prístroj je skvelé pre vyplnenie kegs, súdok na súdok prevody alebo fermentore na súdok prevody. Fantastické pre použitie s Fermentasaurus alebo iné pressurisable fermentory. Stačí pripojiť toto zariadenie na výstup plynu post vaše Súdok potom, keď súdok je plná to bude zabrániť ďalšiemu kvapaliny ukončenia plynu príspevok. To znamená, že môžete doslova nastaviť a zabudnúť a vyplniť kegs automaticky bez rizika kegs preteká po celej podlahe:

Pre ešte lepšie výsledky, odporúčame vám, že tento výrobok sa používa s Týmto blowtie spunding ventil tiež umožní sa uplatniť vedúci tlak na súdok čo znamená, že môžete ovládať tok rýchlosti ale aj znížiť pena vyrobená v náplň proces najmä pre sýtené nápoje ako pivo.

Štítky: banálne súdok, List Mŕtvica, saeco, cornelius súdok, Komory, auto panel obrazovky, prst sa vzťahuje na tanec, fanta, súdok, nabor sliz.


( 1 Hodnotenie )

Počet