Z nehrdzavejúcej Ocele Muž Mravnosť Klietky neustálou PRIPOMIENKOU KOVOVÉ KOHÚT KLIETKY 3.35 CM DLHÉ

€23.16


Vitajte Dropshipping A Veľkoobchod Objednávky

1) Dropshipping : Odoslané do 24h, č faktúra, alebo akákoľvek propagácia informácie, platné sledovacie číslo, rýchle dodanie.

2) Veľkoobchod : Ďalšie zľavy pre hromadné objednávky.

Vždy, keď sa stretnete s akýmkoľvek problémom, prosíme, kontaktujte nás na prvýkrát, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť ho, ďakujeme za vašu spoluprácu. Materiál: 304 nerezovej stee l Ergonomicky tvarované pre diskrétne a pohodlné nosenie. Celá sada obsahuje: 1. Jedna klietka. 2. Jeden krúžok. 3. Jeden z mosadze zámkom s dvoma kľúčmi.

Kohút Klietky DimensionCage Veľkosť

Vonkajšie: 85mm (3.35 v)

Poštovné: 1. Tovar bude expedovaný do 24 hodín (V pracovné dni) po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. Prosím, láskavo povedz mi, vašu aktuálnu adresu po uhradiť do 24 hodín, v opačnom prípade, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, tak láskavo uistite sa, že je to správne.

Platby: 1. Akceptujeme Alipay tu. 2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

VIP Služby: Otázka: Ako sa stať Našim VIP zákazníkom? A: 10 objednávok v našom obchode každý mesiac, alebo suma transakcie môže dosiahnuť 1000$ mesačne. Alebo, len prosím pridajte našom obchode ako váš obľúbený obchod, vám bude naša VIP. Ak ste VIP zákazníkom v našej predajni, môžete sa tešiť na služby uvedené nižšie: 1. Zľavu môžete získať 2% z zakaždým, suma je viac ako 5 kusov. 2. Kupóny, získate $2 kupónu ak si pridať našu akýkoľvek výrobok alebo našej predajne na vašu obľúbenú. 3. Č vodoznak obrázkov: môžete získať obrázky všetkých položiek v obchode bez naše logá a vodoznak 4. Dropshipping: Môžeme podporiť dropshipping bez informácií o balíkoch

Návrat Politiky: jediný chybný výrobok ponúkne výmenu. Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky. To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Pripomienky: 1. Sme uspieť v závislosti na vašej spokojnosti. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu(Päť Hviezdičiek). 3. Ak máte akékoľvek otázky o produktoch, ktoré ste dostali, ihneď nás prosím kontaktujte a my sa budeme snažiť riešiť problémy a aby ste spokojný. Ďakujeme za objednanie a dúfam, že sa vám páči váš nákup tu. Váš komentár je naša najväčšia motivácia. Ak ste spokojní so svojím nákupom a naše celkové služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5 hviezd, Ďakujem!!!

Štítky: dlho mravnosť kovové klietky, klietka mravnosť človeka, chasity pás muž, chlapci mravnosť klietky, hôrny kohút klietky, muži mravnosť klietky močovej trubice, čierna nerez muž cudnosť, cudnosť klietky ht, klietka mravnosť kovov, krém na kravatu.


( 0 Hodnotenie )

Počet