72pcs Motocyklové príslušenstvo kryt rim hovoril kolesa Zábaly Rúry Pre Svetlometu Bmw Bmw R1100Gs R1200Rs Kawasaki Er6 Honda

€7.40


Univerzálne Kolieska RIM HOVORIL OBALY OBALY Na Dirt Bike Stav: 100% zbrusu nový odolný a vysoko kvalitný Materiál: PVC Farba: Červená,Modrá,Oranžová,Biela,Zelená,Ružová,Fialová,Svetlo Modrá,Žltá,Čierna,Tráva Dĺžka:237mm (9.3 palca) Balík Zahrnuté: 72 ks Jeho štýlový dizajn, ideálny, Odolné!!! Na hovoril kryt nie je len flexibilné a trvanlivé, ale aj ľahko namontovať a demontovať v priebehu niekoľkých sekúnd. A tam sú rôzne voliteľné farby pre váš výber. Tento motocykel hovoril kryt je nové, čisté a rovné rúrky na ochranu hovoril pred nečistotami a to môže skrášliť váš motocykel v medziobdobí. Prajeme vám šťastný nákup! Funkcie:

1. Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, hovoril je vysokým teplotám, svetlé farby a nie je ľahké fade, žiadne toxické alebo iné vonia, odolné pri používaní.

2. Rezané obrúbená strojom, elegantné okraj, čisté a rovné, veľmi nový a štýlový povrch, jemná plavidlá.

3. Namontovať a demontovať rýchlo, ľahko nainštalovať a odinštalovať, č potrebné nástroje.

4. Zabrániť nečistoty z motocykla špice, vynikajúci ochranný kryt pre vaše vozidlo.

5. Desiatky farieb pre voľby pomôžte skrášliť motocykel, módne a cool, dodajú nový vzhľad pre váš motocykel Package Zahrnuté:

1x Pack Kolesa Hovoril Zábaly (72pcs)

Štítky: svetlomet na motocykel, bmw r1150gs, kawasaki er6, r1100gs, er6 n, 696 ducati monster, príslušenstvo pre motocykel cafe racer, bmw r1100gs, er6n, bmw r1150r.


( 1 Hodnotenie )

Počet