Reed Difúzor Sady Reed Olej Výustiek s Prírodnými Palice, Sklenené Fľaše a Voňajúce Olej 50ML ratan d90529

€6.20


Reed Olej Výustiek s Prírodnými Palice, Sklenené Fľaše a Voňajúce Olej 50ML

Funkcie:

Prispôsobený esenciálny olej je navrhnutý tak, aby obnoviť a oživiť vaše zmysly a uľahčiť vašu prácu stres po dlhom dni.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE. Vložte reed palice vnútri difúzor fľaše, vôňa oleja je jemne volatilized preklopením prírodný ratan trstina, udania priestor dlhodobý, kontinuálny vôňa do vzduchu na 90 až 120 dní cca.

PLAMEŇ ZADARMO, PARABÉNY ZADARMO, FTALÁTY ZADARMO. Nie je potreba žiadne Aromaterapia stroj. len s jednou fľašou vôňa oleja, si môžete vychutnať táto radostná a veselá vôňa v spálni, obývacia izba a pracovňa.

IDEÁLNY DARČEK. To je krásne zabalený v dobrom stave. Elegantná sklenená fľaša, v kombinácii s bohaté a sladké vône je ideálny darček pre priateľov a blízkych, alebo kolaudačné párty darčeková sada.

KOMPLETNÉ REED DIFÚZOR NASTAVIŤ. Zahŕňa 50ML prvotriednej kvality vôňa oleja, 3 ratan prchavých palice + 1 ratan loptu + 2 chryzantéma + 1 strapec a štýlový naplniteľné sklenené fľaše.

Aróma typ:: Soľ a Šalvie B:Vanilka C:D:Havaj E:Adolf F:Kolín nad rýnom, G:Passionflower a Koktail H:Bubble gum som:Orange J:Anjel

Poznámky:

Nie posypeme na farby povrchu. Ak je vyhodená, prosím, vyčistite ho s čistou vodou v čase.

Nepoužívajte pre tehotné ženy.

Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich miláčikov.

Použitie:

Vložiť vlákna prút do fľaše, a miesto v chladnom, suchom a hladké miesto. Neumiestňujte do blízkosti otvoreného ohňa.

Package zahrnuté:

1x fľaša aróma

3x ratan prchavých palice

1x ratan loptu

2x chryzantéma

1x bambulka

Štítky: difusor fľaše prázdne, prázdne bottl, reed difúzor fľaše sklo, lazada aróma difuzér, , difúzne sklo, reed difúzor fľaše bulk, čierny difúzor jar, difúzor aromatických sklo, sklenený difúzor fľaše hnedá, esenciálny olej difúzor fľaša 100.


( 1 Hodnotenie )

Počet